Kellene a tápszer kiegeszitesképpen?
De, normális. Ez a baba igénye szerinti. Ha a te igényeidnek nem felel meg, akkor állj át tápszerre teljesen.
De utána légy szíves ne úgy add elő, hogy "nem volt elég a tejem pedig mindent megpróbáltam", mert ez azokra nézve sértő, akik tényleg így tettek, csak nem sikerült.
Persze, hogy nem normális egész nap etetni egy 4 hónapos babát. Nem újszülött már.
Ha nem méred meg, nem fogod tudni, hogy mi a baj.
Az én 4 hónapos kisfiam 1,5 -2 óránként eszik nappal, de nekem ez egyáltalán nem teher, mert nincs nagyobb tesója. Szerintem beszélj egy rendes szakemberrel, mérjétek a súlyát- hosszát, mert ez nagyon nem tesz jót neki, hogy anyukája teherként éli meg az etetését és olyanokat mond, hogy nyávog- azért, mert szomjas/éhes... Ha egyre kevesebb a tejed, annál gyakrabban kellene etesd.. pont azért, hogy termelődjön. Persze csak, ha valóban folytatni szeretnéd az anyatejjel táplálást.- Nekem nem úgy jön le, ezért nem hibáztatlak egyébként. Én nem szeretnék kistesót, mert én is türelmetlenebb lennék vele szemben.
Amit megfigyeltem, hogy minél melegebb van a lakásban, annál gyakrabban eszik. Vagy nincs esetleg túlöltöztetve? Csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!