Rá kellene szoktatnom a 10 honapos babám a tápszerre ha mar nincs szinte semennyi tejem? Mar csak reggel meg este szopizik
De nem írta a kérdező h csak tejet kap!!! Valószínűleg már rendeset eszik de este reggel még tejet (is)
Ha engem kérdezel szerintem egyéves koráig adj neki tápszert, utána kaphat tejet, vagy ma vannak ilyen tejitalok (lényegében nagyobb babának való tápszer).
Én így csinaltam, de figyelj a gyerek jelzéseire.
A tejalapu taplalekba a tejtermékek is beletartoznak! Tehát ha megeszik joghurtot, túrót, sajtot, akkor az is beleszámít.
Nekem 10 hosan 150 ml tápszert evett reggel és este, napközben mindig evett valami tejterméket.
Én adnék neki, mert tejtermékekből nem tudsz meg annyit bevinni.
Hozzáteszem 9 hónaposan nekem is csak reggel és éjjel szopizott, viszont volt tejem bőven.
Nekem nem volt tápszeres, kb 15 hónapos korára figyott el a tejem, és akkot még pótolno kellett junior itallal estére. Persze neki már tehéntejjel is lehetett volna, de plusz 2dl tehéntejet nem akartam adni.
9 hónaposnál viszont sem a junior ital sem a tehéntej nem opcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!