Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik szaporitották a tejüket...

Akik szaporitották a tejüket mennyi idő mulva lett hatása?

Figyelt kérdés
Már öt napja fejek minden szopi után és nem nagyon érzem még a hatását ti mennyi idő után éreztetek hatást.
2010. aug. 9. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ezzel a módszerrel nem gyarapodott a tejem, viszont minden este megittam egy pohár barna sört (tudom, hogy sokan ezt elitélik, de még mindig jobb, mint hogy csökkenjen a tej és már minden mást megpróbáltam)és reggelre rengeteg tejem lett, napközben meg sűrűn szoptattam. De jó alkoholmentes sör is:))
2010. aug. 9. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én laktoherb teát ittan úgy három hónapig. Meg néha este én is megiszok egy pohár sört (bár én utálom, ezért csak citromosat iszok, az meg csak 2% alkoholt tartalmaz).

És igény szerint szoptatok. Az elején én is gyakrabban tettem cicire.És fejtem is szopi után.

2010. aug. 9. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. a teának már a harmadik nap volt hatása. Legalább is nálam. Úgy ittam, hogy napi 1,5 l vízbe egy filtert tettem, cukor, citromlé.
2010. aug. 9. 09:26
 4/7 A kérdező kommentje:
a teátol sajnos fáj a hasa nem tudom inni
2010. aug. 9. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
A görögszénamag-tea jobb, mint a laktoherb, legalábbis neke, és ettől a hasa sem fájt. Egy próbát megér.
2010. aug. 9. 13:53
 6/7 xStefix ***** válasza:
Én csak gyakrabban szoptattam, semmi mást. Már a 3. napon érezhetően nőtt a mennyiség. (Nekem nem hatott a Laktoherb.)
2010. aug. 9. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ugyanezeket alkalmazom gyakori cici more milk várjuk az eredményt
2010. aug. 9. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!