Mit kell tenni, ha nem akarom, hogy szülés és szoptatás után lógjon a mellem? Nem akarok anyuka ciciket és anyuka testet.
Amugy, igy ket gyerek es sok szoptatas utan azon filozom, hogy vajon a ket gyerek, vagy az ido viselte-e meg a testem. Eleg jo allapotban van, keveseket hiztam, figyeltem a szenhidratra, de erezheto a kulonbseg. Viszont kozben eltelt tobb, mint 5 ev, es azert ennyi ido is meglatszik az ember testen, nem varhatom, hogy ugy nezzek ki, mint 18 evesen igy a 30 tul. Gondolkoztam plasztikaztatason, egy szimpla mellfelvarras eleg lenne nekem, bar a hasamon levo bor sem a legszebb (szinte sehova nem hiztam, de a hasam oriasi volt mindketszer). Viszont mit fogok akkor csinalni, ha el kezdek rancosodni? Az oregedes ellen nem sok mindent tehetek. A hajamat meg konnyu lesz befesteni, es nem is olyan draga, de akkor plasztikaztatni fogok hatralevo eletemben idorol idore? Vagy mi?
Ha nem, akkor marad a minel kevesebb szenhidrat, a sport, es a kollagen szedese.
"Ha szülsz, ha nem szülsz, nem fogsz ilyen maradni kicsikém, mint most x évesen. Az idővel nem tudsz harcolni."
Csak az nem mindegy kicsikém, hogy huszon-harminc évesen vagy 40-50 évesen, kicsikém.
"De viszont láthatunk csodás kisugárzású, dekoratív idős hölgyeket, akiknek belülről ered a szépségük, mert lelkiekben rendben vannak."
Ezzel nyugtatod magadat éjszakánként, kicsikém? "A dekoratív, belső szépségű kishölgyeket többször töcsköli meg az ura" - mondd el ezt minden este 10x kicsikém, és akkor nyugodtabban alszol.
15-ösnek igaza van abban, hogy ha nem létfontosságú, hogy vérszerinti gyerek legyen, az örökbefogadás is egy járható út.
Én magam is, ha majd eljutok oda, hogy családot alapítok, nekem vonzóbb alternatíva az örökbe fogadás, mint a szülés. Egyrészt elég szar immunrendszerem van, rossz genetikám, nem szívesen örökíteném tovább. Másrész, nekem gyerkmekre lesz szükségem, nekik szülőre. Akár össze is tehetjük a kettőt.
Amúgy nem értem miért bombázzák sokan kérdezőt. Attól, hogy szeretne gyermeket, még lehet igénye arra, hogy a továbbiakban is jól nézzen ki. Igen, a terhesség valóban nyomot hagy a testen, de nem hiszem, hogy baj, ha ezeket a "nyomokat" szeretné a minimálisra csökkenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!