Mit kell tenni, ha nem akarom, hogy szülés és szoptatás után lógjon a mellem? Nem akarok anyuka ciciket és anyuka testet.
Csak kiváncsiságból: ha nem akarsz gyereket, akkor mégis miért vagy a gyerekvállalás csoportba? Szerintem azért ide írni teljesen felesleges, hogy itt a válaszadókat hergeld. De mindegy, nem szólok bele, te tudod.
Amúgy meg a kérdésedre válaszolva:
Az, hogy valaki akar gyereket, még nem következik abból az, hogy igénytelen, és csúnya külsővel szeretném leélni az életemet. Azért, mert valaki anya lett, még nem kötelező csúnyán kinézni. Ja és nem mellesleg nem kértem kioktatást, ahelyett, hogy a kérdésre válaszoltál volna (amire nyilvánvalóan nem tudsz), itt hergeled a többieket. És én is feltenném a kérdést: mit keresel a gyerekvállalásos kategóriába?
Van azért egy ilyen hasforma, ami szülés után marad, még ha alig is van hasa valakinek, vannak striàk, megereszkedett bőr.
Rajtam pl látszik ruhaban is hogy szültem, ha egy ugyanolyan súlyú, de nem szült nővel hasonlítasz össze, egész máshogy néz ki.
Miért hazudik magának? Aki valóban gyerekre vágyik, azt állatira nem érdekli, hogy hány kilót fog hízni. Egyébként pedig nagy tévedésben éltek, ha azt hiszitek, hogy a jó alak garancia bármire. Azok a nők, akik boldog párkapcsolatban élnek hosszú távon, általában túlsúlyosak.
Na pont ilyen nem akarok lenni, hogy mindegy hogy nézek ki, csak szültem egy gyereket.
És elég gáz, hogy azzal áltatod magad, hogy aki túlsúlyos, az mind boldog párkapcsolatban él. Te felfogod egyáltalán azt, amit írsz?
Amit nem fogsz fel kérdező az az, hogy van ami ellen lehet tenni mert szimplán igénytelenség (zsíros haj, koszos ruha) és van ami ellen nem, mert a terhesség velejárója + genetika (stria, logó mell, megereszkedett hasi bőr)
És te pont azokra írtad, hogy nem akarod, ami az utóbbi kategória. Ennek valóban az az ellenszere, hogy nem szülsz. Vagy plasztika
#18assal ertek egyet
Gyonyoru C-s melleim voltak, ez tejjel egyutt felszalad F-ig aztan vissza D-re, Cre mikor hogy, de az mar sohasem uaz a C mint 3 gyerek elott. Na meg eltelt 10ev...Valakinek visszaall az eredeti meret, vkinek nem, genetika, hizas-fogyas, szoptatas mind befolyasolja, de amikor gyermeket vallalunk, szerintem azt is bevallaljuk hogy lesznek visszafordithatatlan valtozasok, amit elore senki nem tud megjosolni. Ezt a vegeredmenyt vagy gyuloli valaki, vagy elfogadja, vagy plasztikai sebesszel valtoztat.
Aki vegkepp el akarja kerulni annak nem kell teherbe esni, nem veletlen h sok kulfoldi sztar massal hordatja ki mert a testere ugy tekint mint munkaeszkoz. Vagy 8honapos terhesen csaszar es rogton elapasztjak a tejet.Mindenki eldontheti szabadon hogy mit tesz v nem tesz a testevel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!