Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha szoptatok, de...

Mit tegyek, ha szoptatok, de jól akarok kinézni és jól akarom magam érezni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nem szeretem ezt a testet, amiben most vagyok, és attól, mert anya vagyok, nem akarok anyukaként kinézni és nem szüntem meg létezni. Szeretnék az a nagybetűs nő lenni, aki szülés előtt voltam, akibe a párom beleszeretett, és nem pedig egy leharcolt anyuka. Viszont amikor elkezdek edzeni meg diétázni, akkor kezd elapadni a tejem, de ha nem edzem, mint pl a héten, akkor nem vagyok jól lelkileg. Én nem ilyen tingli-tangli edzéseket akarok csinálni, meg sétákat, mert azzal sose fogok lefogyni és nem lesz jó alakom.

3 hónapos gyerek anyukája.

2020. okt. 17. 16:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
64%
Miért kéne akár egyetlen perccel is tovább várjon és közben szenvedjen és depressziós legyen, amiért rosszul érzi magát a bőrében és utálja az egészet?? Mintha az a plusz 3 hónap szoptatás valami földöntúli csodát tenne a gyerekkel. Tápszerrel is tökéletesen felnő és semmiben nem fog hiányt szenvedni, ellenben ha az anyja még hónapokig szenved és emészti magát, biztos nagyon jó egy boldogtalan anyával. Hátha a 3. hónap végére sikerül olyan depresszióba süllyednie, aminek következtében a gyerekére fogja visszavezetni mindennek az okát és őt fogja hibáztatni. Az majd sokkal jobb lesz.
2020. okt. 18. 21:13
 42/45 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez a 3 hónap szoptatás is szép teljesítmény, valaki ennyi ideig sem tud. Az anyaság egyáltalán nem azt jelenti hogy innentől én mint önálló, vágyakkal rendelkező ember lemondok mindenről és alárendelem magam az anyaság szent oltárának. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Ha ehhez a szoptatás befejezése szükséges akkor azt. Az ilyen szoptatás náci anyukák akkor is azt szajkóznák hogy szoptass csak tovább ha azt írná a kérdező hogy szenvedés neki, fájdalmas és minden szoptatás előtt remeg az idegtől. Tök mindegy milyen problémával hozakodnál fel. Valóban jó a szoptatás DE nem minden áron. Szerencsére ma már van másik alternatíva.
2020. okt. 24. 10:42
 43/45 anonim ***** válasza:
21%
Nem akkor nem ezt írnám. De nem fáj neki.
2020. okt. 24. 10:50
 44/45 anonim ***** válasza:
67%

Mert te aztán mindent tudsz!:D

Ilyen egy okoskodó, kellemetlen k.vát, komolyan.

2020. okt. 24. 10:59
 45/45 anonim ***** válasza:
78%
Totálisan mindegy és lényegtelen, hogy mi az oka, a lényeg hogy a kérdező így nem érzi jól magát a bőrében és a változtatáshoz valószínűleg társulni fog a tejelapadás. Nincs ezzel semmi gond, ha nekik így megfelel, akkor itt a történet vége.
2020. okt. 24. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!