Ha az egyik ciciről a másikra "megy" És nem alszik el rajta, hanem mocorog A 10 hónapos gyerek, akkor nincs annyi tejem már?
Hát nálunk 15 hónaposan jött ez, hogy félálomban éjjel órákig cicizni akart.
Nem olyan volt, mindig az addigi ébredések.
Addigra nappal már rég nem szopizott és a hozzátàplálása teljes, súlya, mindene jó volt.
De az éjjeli dolgok miatt elalvás elé bevezettem 2dl junior italt, és kb másnaptól átaludta az éjjelt, amit addig nem.
Szóval én el is határoztam, hogy a kistesónàl ügyibb leszek és mielőbb bevezetem ezt, amikor már nem féltem a szoptatást (csak nyilván 1 év alatt tápszer és nem junior ital van).
Nem. Egyszerűen egy 10 hónapos nem csak éhség miatt ébredhet. Szopizik nyilván megszokásból akkor is, ha nem a hasa keltette, de kisebb eséllyel alszik vissza tőle, hisz a problémát nem oldotta meg. Ennyi.
Feszülést, telítődést csak az első időkben érez a többség. Nem feltétele az elegendő tejnek.
Egyébként egyik gyerekem akkor is ébredt rendszeresen éjjel, ha minőségben és mennyiségben megfelelő normál vacsora mellé még legyűrt nagy adag tápszert is.
10 hónaposan a fentieket a mozgásfejlődés és a fogzás is okozhat.
Igazi intő jel a pelusban keresendő
Nem elég vizelet és széklet formájában.
10 hósan már ritkán telítődik túl a mell.
Üres tejeszacskónak tűnő mellel 2 gyereket szoptatok párhuzamosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!