Szerintetek jó az anyatejem?
Figyelt kérdés
Kisbabám egész nap ordít van tejem de átlátszó
Csatolok képet
200 miliket fejek le de végig ilyen színű
Ha hagyom állni semmi zsír nem csapódik ki a tetejére.
Vélemény??
2020. szept. 24. 11:40
1/11 anonim válasza:
Furcsa. Ez a vizes-cukros szomjoltó fázis. Biztos kifejsz mindent? Hátul van a zsíros, fehér tej. De ha 200ml-t fejsz, kell akkor lennie.
Ha gugliban beütöd a foremilk/hindmilk keresőszavakat, akkor látod a különbséget.
2/11 anonim válasza:
Jól eszel,iszol?Sok pihenés(tudom ez hogy hangzik)nekem a sajtok segítettek!Rendszeres evés,pihenés,sok őszilevet ittam.Gomba a rostok miatt...Hízik a babó vagy stagnált a súlya?Mennyi idős?
3/11 anonim válasza:
Elektromos mellszívóval teljesen kifejtve is ilyen? Ez a tej eleje, emögött kell lennie a fehér tejnek.
4/11 anonim válasza:
Ja ezután jönne elvileg a zsíros hátsó tej...
5/11 anonim válasza:
Szoktad mérni a babát? Gyarapszik? Nem biztos,hogy az éhség miatt sír? Az is lehet nem tudod lefejni a végét,de ő ki tudja szívni.
6/11 A kérdező kommentje:
1 hónap alatt hízott 1,5 kilót aztán meg ált és fogyott is pár dekát..
2020. szept. 24. 19:01
7/11 A kérdező kommentje:
Okt. 10.-en lesz 2 hónapos
2020. szept. 24. 19:02
8/11 anonim válasza:
Uhh az nem jó jel igen,ha elkezd fogyni. Azt mondják az okosabbak,hogy olyan nincs hogy nem jó a tej. Az anyatej mindig a baba igényeihez igazodik. De itt most tényleg úgy néz ki hogy vizes a tej,nem zsíros. Nem tápláló és éhes marad a baba. Én szoptatási tanácsadóval és a gyerekorvossal beszélnék a helyedben hogy mit javasolnak még a héten. Aztán ha nem tudnak abban segíteni hogy tudjak szoptatni akkor tápszerre váltanék. Mert ha éhes marad egyem meg akkor gyorsan kéne reagálni a sírásra. Vagy szoptatni tovább de tápszetes pótlást is adni. És megnézni nyugodtabb-e. Nem tudom. Mit súgnak az ösztöneid?
9/11 A kérdező kommentje:
Adtam/adok neki tápszeres pótlást azóta nyugi van.. Nekem fontosabb a baba minthogy rá görcsöljek az anyatejre
2020. szept. 24. 19:22
10/11 anonim válasza:
Jól tetted,igazad van. Én is adtam volna. Nem állapot hogy sírjon az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!