Nagyon ici-pici mellel lehet szoptatni? Többi lent.
Sziasztok!
Az a tipikus kistermetű, szuper vékony típus vagyok (48kg/156centi), akit így 27 évesen is 15nek néznek.
A mellem akkora, ha borogatnám elmúlna :D -túlzás nélkül. 70/A melltartó is gyakran nagy.
Emiatt nyilván okkal merül fel a kérdés, hogy ilyen pici mellel egyáltalán lehet szoptatni?
Tudom, hogy a tejmirigyek mennyiségétől függ.. de nagyon aggódom. Félek, hogy nem tudom majd táplálni a kisbabám :(
Nektek mikor kezdett el nőni a terhesség alatt a melletek? Akinek hasonlóan picik a cicijei, tudnak valamit tanácsolni? Tippek, praktikák?
Köszönöm, a normális válaszokat!
Nálunk egyik nővéremnek szintén nagyon kicsi a melle. 2 éves koráig szoptatta majdnem, mind a két gyerekét :D
A másik nővéremnek teljesen átlagos méretű melle van, ő meg kb 2 hónapig vagy addig sem. Nem ettől függ valóban. Tehát a méret miatt nem vagy hátrányban, nyugi, esélyed ugyanúgy megvan.
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ. Öröm volt olvasni őket!
Amíg megérkezik a pici, próbálom a tudásom bővíteni amennyire csak lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!