Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon ici-pici mellel lehet...

Nagyon ici-pici mellel lehet szoptatni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a tipikus kistermetű, szuper vékony típus vagyok (48kg/156centi), akit így 27 évesen is 15nek néznek.

A mellem akkora, ha borogatnám elmúlna :D -túlzás nélkül. 70/A melltartó is gyakran nagy.

Emiatt nyilván okkal merül fel a kérdés, hogy ilyen pici mellel egyáltalán lehet szoptatni?

Tudom, hogy a tejmirigyek mennyiségétől függ.. de nagyon aggódom. Félek, hogy nem tudom majd táplálni a kisbabám :(

Nektek mikor kezdett el nőni a terhesség alatt a melletek? Akinek hasonlóan picik a cicijei, tudnak valamit tanácsolni? Tippek, praktikák?

Köszönöm, a normális válaszokat!

2020. szept. 13. 07:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk egyik nővéremnek szintén nagyon kicsi a melle. 2 éves koráig szoptatta majdnem, mind a két gyerekét :D

A másik nővéremnek teljesen átlagos méretű melle van, ő meg kb 2 hónapig vagy addig sem. Nem ettől függ valóban. Tehát a méret miatt nem vagy hátrányban, nyugi, esélyed ugyanúgy megvan.

2020. szept. 13. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kis mellem van (a-s melltartó hordható, de kicsit nagy), 3 gyereket szoptattam gond nélkül. A terhesség alatt végig hordtam a szokásos melltartóimat. Szoptatás alatt teltebbek voltak, de csak annyira, hogy már pont jó lett az A kosár. Cserébe nem ereszkedtek meg, most is kb olyanok, mint első szülés előtt :)
2020. szept. 13. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Szintén 70A-s mell"tartót" hordok. Lányomat 22 hónapig, fiamat 18 hónapig szoptattam, 6 hónapos korukig kizárólag anyatejesek voltak mindketten (vizet sem kaptak). Szoptatások befejezése után ugyanolyan lett a mellém, mint terhesség előtt. Nem lóg, mivel nincs minek lógni. 😁😁🙂
2020. szept. 13. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ. Öröm volt olvasni őket!

Amíg megérkezik a pici, próbálom a tudásom bővíteni amennyire csak lehet :)

2020. szept. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!