Nagyon ici-pici mellel lehet szoptatni? Többi lent.
Sziasztok!
Az a tipikus kistermetű, szuper vékony típus vagyok (48kg/156centi), akit így 27 évesen is 15nek néznek.
A mellem akkora, ha borogatnám elmúlna :D -túlzás nélkül. 70/A melltartó is gyakran nagy.
Emiatt nyilván okkal merül fel a kérdés, hogy ilyen pici mellel egyáltalán lehet szoptatni?
Tudom, hogy a tejmirigyek mennyiségétől függ.. de nagyon aggódom. Félek, hogy nem tudom majd táplálni a kisbabám :(
Nektek mikor kezdett el nőni a terhesség alatt a melletek? Akinek hasonlóan picik a cicijei, tudnak valamit tanácsolni? Tippek, praktikák?
Köszönöm, a normális válaszokat!
Nem számít a mell méret
(nekem egyáltalán nem nőtt a terhességek alatt)
Okés, engem is megnyugtattak a vàlaszok, mert szintén elég kicsi mellem van.
De nektek akkor szülés közben vagy utàna megnőtt?
Itt vagyok én, az ellenpólus óriási tőgyekkel, és a baba miatt nem tudok szoptatni:( Tejem van, de fejéssel nem elég. Barátnőm a "borogatja, elmúlik" tábort erősíti, gond nélkül szoptat 1,5 éve. Amíg a baba teljesen anyatejes volt, addig a kicsi egy zsírgolyó volt, szóval simán lehet :)
Hogy mennyire nő meg, az megint nem informatív, az enyém D-ről indult, most EE-s szoptatósból folyik ki minden irányban, aztán tessék, b.szhatom... :D
A tej egy jó része tudtommal amúgy is a szoptatás alatt termelődik, tehát "elfér" a kisebb mellben is.
Privátra: készülj fel az "elméletből", hogy ne tudjanak lebeszélni a tévhitekkel. Pl: "jaj, nem érzem hogy telítődik a mellem, tuti nincs elég" - kis mellnél nem is tud úgy telítődni, de egyébként is szoptatás közben termelődik a nagyja. A mell nem egy kancsó, amiből csak annyi jön, amekkora az űrmértéke... 🙈
lll. hu
ibclc-s oldalak
Ha felkészülten állsz neki, sokkal nagyobb az esélye hogy menni fog. Ettől függ, nem a mellmérettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!