Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki meddig tudott valtott...

Ki meddig tudott valtott mellel szoptatni? Mikor alltatok at a ket melles szoptatasra?

Figyelt kérdés
2 honapos lesz a babam, meg valtott mellel szoptatok. Az idosebbikkel ilyenkor mar ket mellbol szoptattam, igaz akkor kozbejatszott, hogy 5 hetesen volt egy mellgyulladasom es muszaj volt atallni a ket mellre. Kivancsi vagyok kb meddig lehet valtott mellbol szoptatni.
2014. márc. 23. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyerekemet az első perctől váltott mellből szoptattam. Soha nem egyszerre mindkettőből.
2014. márc. 23. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Oke, koszi es hany honapos korig szoptattad oket?

(En is rogton valtott mellel kezdtem mindketszer)

2014. márc. 23. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is váltott mellel szoptatok, most 3 hós, nem is akarok változtatni.
2014. márc. 23. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
7 hónapig váltva. Soha nem egyszerre kettőből. Nekem ez a verzió eszembe sem jutott. De talán ha valaki szaporítani szeretne, jobb ha egyszerre kettőből szoptat(?).
2014. márc. 23. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
En mindig kettobol szoptatok, mert az elejen mellgyulladasom volt es fontos volt, h ne pangjon. Aztan erre allt be a kereslet-kinalat. Vegulis nem bantam, mert igy nincs az, h az egyik mindig nagyon megduzzad, hanem egyformak es kevesbe nagyok... Most 5hos a bavam, most viszont gondot jelent, h az elsot szepen szivja, "belefeledkezik" a szopizasba, majd megzavarom a cserevel es mivel msr nem "farkasehes" el kezd nezelodni es vihancolni, pedig meg ennie kene... Szoval en meg pont azon gondolkodom, h at kene allni az egy mellre, de nem tudom, h a kinalat meg tud-e ehhez igazodni...
2014. márc. 24. 05:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Első babámat váltott mellel szoptattam 10 hónapos koráig, amikor elválasztotta magát. A másodikat is végig váltott mellel, de ő az esti utolsó evésre kérte mindkettőt. A harmadik elejétől végéig két mellet kért.
2014. márc. 24. 06:42
 7/9 anonim ***** válasza:
En tegnap kezdtem mert meg kert...egy honapos.de igy megy ugy erzem nem telik meg a cicim.
2014. márc. 24. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én első naptól kezdve mind 2 mellből megszoptatom etetéseknél, mert a kettőben van annyi, hogy jól lakjon.

4,5 kg-ál született, kellett neki a kaja.

Hízott is az első három hónapban havi 1-1-1 kilót.

9 hónapos, de meg szopik napi 5-6x amellett, hogy minden étkezést kiváltottunk már.

2014. márc. 24. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
én mindig váltva szoptattam (egyik mell, következő alkalommal a másikból), 17 hósan hagytuk abba közös megegyezéssel. 10 nap után lett jobb nekem, addig hol megtelt, feszült, aztán jó lett. simán még tudtam volna, mert volt elég tejem, tehát kérdésedre reagálva még ennél tovább is lehet, de nekünk abbamaradt, mert nagyfiú lett :-)
2014. ápr. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!