Nagy mellel milyen pózban tudtatok szoptatni?
Figyelt kérdés
Az első gyerekünkkel csak fekve volt kényelmes.
Szeretném, ha rögtön szülés után mellre kerülne, de nem tudom, hogy lehetne ezt megvalósítani. Császár lesz, így én háton fogok feķüdni.
2019. máj. 6. 11:22
2/7 anonim válasza:
nagynéném fekve szoptatta minkét gyerekét
3/7 anonim válasza:
En is csak ülve tudtam. Mondták, hogy fekve jobb lenne nekem is de a vágás miatt nagyon feszült ha fekve próbáltam.
4/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekem fekve szoptattam császár után.
5/7 anonim válasza:
Ülve, hónaljtartásban mindkettőt. 😊
6/7 anonim válasza:
Már a kórházban is fekve,miután kivették a draint. De egyébként minden pózban szoptatok :)
7/7 anonim válasza:
Oldalt fekve, a felső mellemből. Az én gyerekeim így tudtak a leghatékonyabban szopizni. Ülve is ment, de úgy csak olyankor szoptattam, ha nem volt lehetőség feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!