Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy azért nem szopik...

Lehet, hogy azért nem szopik a baba mert az anyuka nem is igazán akarja szoptatni?

Figyelt kérdés
Csak nyűgnek érzi és amiért a kicsi nem szopik, stresszes is már.
2020. aug. 5. 19:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Anya változtasson tudatosan, mert ő tud! A pici még ösztönlény.

Anya döntsön 🙂

2020. aug. 5. 19:44
 2/19 anonim válasza:
83%
Te ki vagy a történetben, hogy ítélkezel és pálcát törsz egy frissen szült nő fölött? Szoptatási tanácsadót, vagy védőnőt kell felkeresni a tanácsadáson! Megéri!
2020. aug. 5. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
NEM, azért nem nem akar szopni a gyerek, legfeljebb az anyának nem tetszik, de ettöl a gyerek ösztönei megmaradnak!
2020. aug. 5. 19:55
 4/19 A kérdező kommentje:

A testvére vagyok és nem ítélkezek hanem segíteni szeretnék neki. Ő nem akar tanácsadóhoz menni. Azt mondja nem akar szopni a kicsi. Meg hogy nem szopik rendesen. De hogy csak megpróbálja mert mindenki ezzel zaklatja.

Én mondtam neki, hogy engedje el a dolgot. Szerintem így nem is fog menni.

2020. aug. 5. 19:58
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Az én lányomnak enyhe oxigénhiány miatt féloldalasan le voltak tapadva az arcizmai. Emiatt nem tudott szopizni. Dévényeshez jártunk emiatt, segített kimasszírozni, de addigra már elapadt a tejem, hiába fejtem, ő meg nem tanult meg rendesen enni,hozzászokott a cumisüveghez. Ez is lehet ok. De az is lehet hogy nem akarja (mármint az anya) és ezt is el kell fogadni.
2020. aug. 5. 20:32
 6/19 Derjaderja ***** válasza:
32%

Ez ennél összetettebb kérdés.

Még jó, hogy az én testvérem nem tahó, és inkább leharapná a nyelvét, mint hogy arról faggasson, szoptatom-e a saját gyerekemet. Nem is értem, hogy lehet ilyesmi téma családon kívül.

2020. aug. 5. 20:43
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Talán nem kéne ott sertepertelni körülötte. Talán nem kellene magyarázkodásra kényszeríteni.

Egyébként simán lehet hogy nem megy neki, és túl intimnek érzi, hogy másokkal tárgyalja meg, illetve segítséget kérjen. Ezt meg is teheti.

Ha igazán segíteni szeretnél a testverednek fozz neki, menj át mosogatni, vigyél neki valami finom csokit. Lehet a támogató családtagok körében megnyugodna :)

2020. aug. 5. 20:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem faggattam. Ő mond el nekem mindent.
2020. aug. 5. 20:51
 9/19 A kérdező kommentje:
7 Jó lenne, de 2 ország választ el minket egymástól. 😞
2020. aug. 5. 20:52
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem, kicsit túl van tolva ez, hogy minden anyától függ, én nem tudtam sokáig szoptatni, de a lányom az mindig szopott rendesen, nem nagyon érdekelte, hogy nekem fáj, vagy úgy egyáltalán velem mi van, enni akart, evett.
2020. aug. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!