Miért? Már mindent megprobáltam mégse megy a szoptatás.
De pontosan miből nem érzed azt, hogy nem nőtt a mennyiség?
Bocs a sok kérdésért. :)
Jaj, nehogy azt várd, hogy minden héten ugyanannyit fog hízni ezután is! Nem kismalacot akarsz nevelni belőle, ugye? :)
Nem tudom, hogy a melled teltségére gondolsz-e az utolsó kommentedben, de ha igen, akkor az is teljesen normális, ha már nem érzed annyira nagynak a szopi idejére, mint korábban. Ez azért van, mert már nem termel többet, mint ami kell (mint szülés után), hanem vélhetően beállt már a kereslet-kínálat. Ilyenkor normálisan felpuhul a mell.
Hát szerintem, mindaz alapján, amit leírtál, nincs semmilyen különös problémátok! Azt a napi egyszeri pótlást nyugodtan elhagyhatod, semmi szükség rá. Csak akkor kell pótlást adni (esetleg), ha ő maga nagyon-nagyon kéri. De ha enélkül is simán elvan, akkor felesleges. Legfeljebb hamarabb fog megéhezni újra, de akkor úgyis megszoptatod és ez a tejtermelésnek is jót fog tenni. (Délután, este egyébként is normális, ha gyakrabban szopiznak.)
Szia!
Én csak most olvastam a kérdésed és a kommentjeid, rengeteg infót leírtál, de én nem igazán értem, hogy mi a probléma konkrétan, sehol nem látok egy olyan infót, ami arra utalna, hogy "mégse megy a szoptatás" és hogy miért vagy összetörve.
Nem olvastam sehol, hogy a babád fogyott volna vagy akár 2 hétig is stagnált volna a súlya, így azt sem értem, hogy a milliliterek hogyan kerültek elő. Mert amíg hízik, addig tök mindegy mennyit eszik.
A 18dkg hízás/hét nagyon jó és elegendő, a 25dkg pedig bőven jó!!
És én is 1 órán keresztül szoptatok egyhuzamban, pedig már 3,5 hónapos. De ha egyszer csak így lakik jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!