Miért? Már mindent megprobáltam mégse megy a szoptatás.
nagyon rágörcsöltél.A szoptatás egy ösztön.Én csak az elején fejtem amikor megszültem.Aztán a kisfiam mindet leszívta.Igaz ittam serkentő teát a dm be vettem.De nem görcsöltem rá.Etetésnél csak egyik cicit adtam neki aztán mikor megint éhes volt(kibírta a 3 órát)akkor a másik cici jött.Sajnos csak 7 hónapig szoptathattam mert pajzsmirigy beteg vagyok és megműtöttek így le kellett választanom:(
25/N 3.5 éves kisfiú anyukája
Én se adtam fel, 6 hét után már az orvos mondta, hogy fejezzem be, mert semmi értelme, 2 mellből egész nap tudtam 60 ml-t fejni, úgy, hogy a kislányom már alkalmanként 120-130 ml-t evett. Ő egyáltalán nem akart szopni, már az elején sem, így én állandóan fejtem, de nem sikerült.
Sajnos nem vagyunk egyformák, VANNAK, akik NEM TUDNAK szoptatni (pedig nagyon akarnak, és mindent megtesznek).
22 hónapos, virgonc, minden hájjal megkent kistündér :) Tápszeres baba, boldog, kiegyensúlyozott, és nagyon imádjuk egymást! :)
Ne keseredj el (bár úgyis el fogsz - tapasztalat).
Sok boldogságot nektek!
Nyugodj meg és próbálj sokat aludni!!
Na ja..., gondolod most, de tényleg beválik. Ha fáradt vagy akkor is elapadhat a tej. Tapasztalatból mondom, sajnos. :(
Hagyd egy picit a házimunkát és ha szükséges főznöd, készíts valami gyorsat.
Évekkel később úgysem arra fogsz emlékezni, hogy milyen szép rend volt a lakásban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!