Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha fáj a szoptatás...

Mit tegyek, ha fáj a szoptatás, és már nagyon nem bírom? Már a tápszeren gondolkozom.

Figyelt kérdés

5 hónapja szoptatok, de még mindig fáj. Beszéltem orvossal, néztem videókat, olvastam cikkeket, de semmi. Kaptam krémet is, mert ki is sebesedik sokszor. Fejni fejtem, de az olyan megalázó volt, hogy inkább azt mondtam, hogy soha többet. Met kevés is jött.

Már a sírás kerülget, akárhányszor etetésre kerül a sor. Már nincs kedvem se hozzá, mert valamit rosszul csinálok, de nem tudom, hogy mi az, és kikészülök.

A tápszeren gondolkodok már.

2020. aug. 2. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

"A fejés szerintem is roppant megalázó, mint valami tehén, őket szokták fejni, brüü..."

Ennyi erővel tápozni meg a disznót, csirkét szokták.

2020. aug. 2. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Bimbóvèdőt próbàltàl? A babanak lehet rejtett nyelvfek lenövese, vagy nem jò a technikaja. Szoptatàsi tanàcsadóval szemèlyesen talàlkozz szerintem.

Megpróbalhatsz pàr napig csak az egyik mellből szoptatni, mìg az egyik begyògyul.

2020. aug. 2. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Úgy döntöttem, inkább abbahagyom a szoptatást.

2020. aug. 2. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

#11 És ennek mi a köze egész pontosan a fejeshez és hogy hozható párhuzamba? Abban, hogy cumisüvegből TÁPSZERT (és nem tápot) kap a gyerek mi a megalázó??

Ellenben mikor egy kütyüt cuppantasz a melledre és el kezded fejni, hát számomra baromi kellemetlen és végtelenül megalázó érzés, nagyjából mintha egy fejős tehén lennék.

Ha neked nem az, hát jó, másnak attól még lehet az.

2020. aug. 2. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
En ket gyereket szoptattam 1-1 evig, abszolut szopi parti vagyok, de en is megalazonak erzem a fejest. Szerencsere sose kellett. Ha meg picit kibirod, 6 hosan jon a HT, ha ugyesen vagytok gyorsan elkezdheted kivaltani az etkezeseket es megkonnyebbulsz.
2020. aug. 2. 21:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!

#15 egy percet nem szeretnék már tovább várni, nem akarok 3 hétig még szoptatni.

2020. aug. 2. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg 15 ez nem is úgy van, hogy betölti a 6 hónapot és hopp már nem kell szoptatni... legalább 1 de inkább több hónap hogy egy étkezést teljesen kiváltson, nemhogy többet. Mi két hónap alatt váltottunk ki 3-mat de csak mert a kisfiam rakattant az ételekre. De ezt is csak a két hónap utolsó két hetében, mikor már tényleg evett is annyit, hogy jól is lakjon.
2020. aug. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!