Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt szabad Catafla...

Szoptatás alatt szabad Cataflamot szedni?

Figyelt kérdés
Ízületi fájdalomra kellene, ami miatt alig bírok járni. Az e-lactancia oldal szerint nem kockázatos. Valaki szedett ilyet rajtam kívül?

2020. júl. 29. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem migrénre csak ez jó. Szoltatás alatt is volt hogy vettem be, ha már nem bírtam. Semmi baj nem volt :)
2020. júl. 29. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is azt mondták, hogy lehet, de végül nem sikerült szoptatni.
2020. júl. 29. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
4%

IGEN!

Komolyan...anyák...

2020. júl. 29. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

"Ne szedje a Cataflam-ot, ha szoptat, mivel az ártalmas lehet a csecsemője számára."

[link]

2020. júl. 29. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

4.-nek.

Gondolom nem napi 5 szemet akar, 9 hónapig.

2020. júl. 29. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

5.-nek

Egyet se kellene, mivel átjut a tejbe és egy csecsemőnek kicsit sincs rá szüksége. Tudod, ezért kell elolvasni a betegtajekoztatot

2020. júl. 29. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
11%

6.-nak.

És ha tudnád mi van az ételekben!

2020. júl. 29. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Én Algopirynt szedtem terhesség és szoptatás alatt is, ha már nagyon fájt a fejem.
2020. júl. 29. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

A betegtájékoztató nem a "beteget" védi, hanem a gyártót. Hogy ha bármi történik ne lehessen ráhúzni a vizeslepedőt. Az idézet majdnem minden gyógyszer tájékoztatójában megtalálható mivel nem túl etikus kismamákon és/vagy szoptató anyukákon gyógyszer kísérleteket végezni.

Terhesség alatt is be lehet venni belőle egyet egyet, nyilván nem napi szinten és nem marék szám. De ha valakinek csak ez hat migrénre akkor nincs mit tenni. A kérdező pedig a legmegbízhatóbb oldalon keresett rá. Ez ma leghitelesebb forrás.

Nekem amúgy terhesen kellett egyszer bevennem migrénre. Orvos is engedélyezte. 20 órán át hánytam ki mindent és vártam hogy hátha elmúlik, bevetettem mindent hogy ne kelljen bevenni. De végül feladtam és egy megváltás volt.

2020. júl. 29. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is engedélyezte az orvos, alkalomszerűen. Azért van rairva, hogy nem javasolt, mert terhes és szoptató anyakon nem kísérleteznek a gyógyszerekkel, ezért nem lehet teljes biztonsággal kijelenteni, hogy nem lehet ártalmas. De a gyakorlatban nem figyeltek meg káros hatást a hatóanyaggal.
2020. júl. 29. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!