Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha fáj a szoptatás...

Mit tegyek, ha fáj a szoptatás, és már nagyon nem bírom? Már a tápszeren gondolkozom.

Figyelt kérdés

5 hónapja szoptatok, de még mindig fáj. Beszéltem orvossal, néztem videókat, olvastam cikkeket, de semmi. Kaptam krémet is, mert ki is sebesedik sokszor. Fejni fejtem, de az olyan megalázó volt, hogy inkább azt mondtam, hogy soha többet. Met kevés is jött.

Már a sírás kerülget, akárhányszor etetésre kerül a sor. Már nincs kedvem se hozzá, mert valamit rosszul csinálok, de nem tudom, hogy mi az, és kikészülök.

A tápszeren gondolkodok már.

2020. aug. 2. 20:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg keress szoptatási tanácsadót vagy nyugodtan hagyd az egészet és adj tápszert. Az anya lelki egészsége is fontos, sőt!
2020. aug. 2. 20:32
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is az a két lehetőség jó, amit az 1.valaszolo írt.

Igy ne csináld tovább.

2020. aug. 2. 20:34
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Hm. Lehet benned valami fura görcs a szoptatással kapcsolatban. Fejni megalázó...? Ilyet még nem is hallottam.

Szerintem se csináld így tovább! A lelki egészséged ezerszer többet ér!

2020. aug. 2. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ezt a helyzetet bimbóvédő oldotta meg.
2020. aug. 2. 20:44
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Már 5 hónapos. Adj neki nyugodtan tapszert. Hamarosan úgyis kezded vele a hozzataplalast. A következő gyereknél pedig inkább szoptatasi tanácsadóval kezdj majd, ha szeretnél szoptatni. Mármint egy tényleg jó szakemberre gondoltam.
2020. aug. 2. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Ráadásul az 5 hónap is szép idő, amíg tejet kapott a baba!
2020. aug. 2. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

A fejés szerintem is roppant megalázó, mint valami tehén, őket szokták fejni, brüü...

Kérdező én váltanék a helyedben tápszerre és nem kínoznám magam tovább.

2020. aug. 2. 20:49
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is nyugodtan jöhet a tápszer. Legyel büszke magatokra, hogy ilyen hosszan kitartóak voltatok!
2020. aug. 2. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Persze hagyd abba nyugodtan, de azért a baba érdekében megnézetném, hogy a nyelve nincs-e lenőve, mert abból később akár problémája is lehet.
2020. aug. 2. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem sokan miért akarnak "meghalni" a szoptatás oltárán?

Nem jó. Ne szenvedj, megtettél mindent amit tudtál.

2020. aug. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!