Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lehet elég a tejem?

Nem lehet elég a tejem?

Figyelt kérdés
2 hónapos kisfiam naponta összesen talán egy órát ha alszik és óránként éhes de evés után is nehezen alszik el és akkor is olyan éberen hogy hihetetlen.Ölbe nagyon szeret lenni, lehet hogy kényesség is van a hátterébe?Kezdjem el a tápszert nem tudom mi tévő legyek.Ja és előfordul hogy zöldes a széklete.A dr nő arra fogta hogy eszem valami olyat ami görcsöket okozhat a babának de nagyon odafigyelek rá mit eszem.Bizony az nagy baj tudom hogy keveset iszom de szülés előtt is ez volt egyszerűen nem tudok inni hogyha nem vagyok szomjas,és a laktoherb teát is iszom .Este viszon akár 5 órát is átalszik .Nem tudom mit csináljak.
2008. nov. 26. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is 2 hónapos, és én 2 ciciből szoptatok 5 hetes kora óta. Ő igy lakik jól.

Ha szopik, és utána nem sír, akkor elég a tejed, még ha óránként is kéri, nekem is van hogy 12 óránként szopik, van hogy alszik 4-5 órát, és utána szopik, este nekem is alszik, egyszer kel fel. Legfeljebb próbáld meg, hogy szopik az egyik ciciből, megbüfizteted, és kínáld meg a másikból is, és ha elfogadja, akkor éhes. Nem baj, ha két ciciből szoptatsz.

Az alvás nálunk nem különb, ha nem viszem ki sétálni, csak max. 1 órát alszik, de kint több órát is.

Az ivással én is hadilábon állok, már hányingerem van mindentől. Én ugy csinálom, hogy egy másfél literes ásványvizes üvegbe engedek vizet, és csinálok Laktoherb teát több mint 1 liter vízből, és ezt mind meg kell innom reggeltől estig. Ez a minimum, mert ugye eszik az ember levest még ,meg más innivalót is iszik vizen kívül.

Görcsoldásra próbáld ki az Espumisan cseppet, vagy Grape Water gyógyizet, vagy Infacolt, vagy simán kamillateat.

Tápszert csak akkor adjál neki, ha szopás után sír, és nem hizik. Kitartás!

2008. nov. 26. 17:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen már azt hittem csak én vagyok igy egyedűl.
2008. nov. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!