Nem lehet elég a tejem?
Szia!
Az én kislányom is 2 hónapos, és én 2 ciciből szoptatok 5 hetes kora óta. Ő igy lakik jól.
Ha szopik, és utána nem sír, akkor elég a tejed, még ha óránként is kéri, nekem is van hogy 12 óránként szopik, van hogy alszik 4-5 órát, és utána szopik, este nekem is alszik, egyszer kel fel. Legfeljebb próbáld meg, hogy szopik az egyik ciciből, megbüfizteted, és kínáld meg a másikból is, és ha elfogadja, akkor éhes. Nem baj, ha két ciciből szoptatsz.
Az alvás nálunk nem különb, ha nem viszem ki sétálni, csak max. 1 órát alszik, de kint több órát is.
Az ivással én is hadilábon állok, már hányingerem van mindentől. Én ugy csinálom, hogy egy másfél literes ásványvizes üvegbe engedek vizet, és csinálok Laktoherb teát több mint 1 liter vízből, és ezt mind meg kell innom reggeltől estig. Ez a minimum, mert ugye eszik az ember levest még ,meg más innivalót is iszik vizen kívül.
Görcsoldásra próbáld ki az Espumisan cseppet, vagy Grape Water gyógyizet, vagy Infacolt, vagy simán kamillateat.
Tápszert csak akkor adjál neki, ha szopás után sír, és nem hizik. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!