Nem akarok szoptatni. Ezt mikor/kinek kell jelezni szülés után?
Azt is el kellene fogadni aki nem akar. A tápszer nem az ördögtől való. Én is azon nőttem fel, kislányom is, bár leszögezem én akartam szoptatni de nem erőltettem magam semmire, és nem hagytam hogy sírásig vagy lelki traumáig fajuljon ha nem megy.
A kérdező bármilyen okból nem akar szoptatni, ahhoz senkinek semmi köze és jó lenne ha ezt a vénasszonyos szoptatásnáci stílust végre levetkőznék a véranyukák.
25-ös voltam.
38.
A 36. leírta, hogy az elfogadható. Még jóhogy elfogadható a rögtönzött bíróságnak és nem hagyják éhenhalni a gyereket.😄
Szia. Nem olvastam el a válaszokat, el tudom képzelni...
Szoval en rögtön a szulesznonek jeleztem, amint a vajúdóban voltam, hogy ne tegyek mellre a babát szules után. En fejtem neki tejet és ebben meg is kaptam a segítséget a kórházban. Biztos volt, aki ferde szemmel nézett ram, hat pont nem érdekel. A lényeg, hogy azonnal közlöd, mit szeretnél mert az infót továbbítják. Nekem már senki másnak nem kellett elmondanám, mindenki tudta. Védőnő, gyerekorvos, nővérek.
Hu mégis elolvastam a válaszokat 🤦🏼♂️ Annyit meg hozzá tennék kérdező, hogy szerintem ne apsztasd el rögtön a tejed, ha nem gyógyszeres stb kezelés áll a háttérben. Az elotej a legfontosabb a baba számára. Ezért döntöttem így en is, hogy fejek, amíg tudok. Nyilván így hamarabb elapadt és az elejétől kellett tapszer is.
És nem, nem a cicimet feltettem. Nem is értem ezt a sok ítélkezést. Nekem már a terhesseg gallyra vágta a szép feszes cicimet, uh világ hulyesege lett volna emiatt nem szoptatnom.
Ha aranyórára hozzák majd a babát, és keresi a cicit, mit fogsz neki mondani??
Legalább a föcstejet add neki oda! Rengeteg immunanyag van benne, valamint az indítja be a magzatszurok távozását.
Azok az anyagok nincsenek benne a tápszerben,akár milyen drágát veszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!