Nem akarok szoptatni. Ezt mikor/kinek kell jelezni szülés után?
A gyerekorvosnak jelezd még szülés előtt, felírja a tápszert, apuka kiválthatja amíg a kórházban vagy. Én így csináltam, mert azt hittem nem fogok tudni szoptatni, de végül sikerült, viszont így is megnyugtató volt, hogy van otthon,bármi történik.
Az, hogy a kórházban hogy kell ezt csinálni azt nem tudom, biztosan kórházfüggő. Én csak olyat láttam, hogy gyógyszerszedés miatt szólt valaki, nem volt gond, a kórházi gyerekorvossal megbeszélte.
Nem vagy köteles a kórházban megindokolni, hogy miért nem akarod megpróbálni sem ( nyilván van rá okod, láttam már ilyet, női szerep elutasítás, anyával rendezetlen viszony stb), amihez nincs köze a kórházi személyzetnek, de azért sok jóra vagy kedvességre ne számíts ezzel kapcsolatban, főleg a gyerekorvosoktól.
Igazából ha nem akarod nem kell jelezni, de a házorvostól szerezz gyógysuerre receptet váltsd ki.
Így is csesztetni fognak ankórházban miatta
Vigyél tápszert
Sutyiban etesd meg..
Nincs jobb tippem
/ off:
le lehet pontozni.. nem tisztem megítélni a kérdezőt...
Bár számomra a világ legtermészetesebb dolga és az egyik legszebb is az, hogy táplálni tudom a gyerekeim, egyik sem kapott tápszert sosem, nem szerencsés vagyok, küzdeni kellett érte/
Tuti provokálod a népet. Gondolom az anyatejes táplálás világnapja megihletet.
Ha van egy kis eszed, az orvost kérdezed vagy a védőnőt.
Mit érsz az olyan válaszokkal, hogy Gizinek Vas megyében így történt, Julcsinak Heves megyében meg úgy sikerült elintéznie?
Arra hivatkozol a kórházban, hogy a gyk-n ezt a választ kapták és egy anonim válaszadónak egyből elfogadták, hogy nem akar szoptatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!