Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem akarok szoptatni. Ezt...

Nem akarok szoptatni. Ezt mikor/kinek kell jelezni szülés után?

Figyelt kérdés

2020. aug. 2. 08:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
88%

A gyerekorvosnak jelezd még szülés előtt, felírja a tápszert, apuka kiválthatja amíg a kórházban vagy. Én így csináltam, mert azt hittem nem fogok tudni szoptatni, de végül sikerült, viszont így is megnyugtató volt, hogy van otthon,bármi történik.

Az, hogy a kórházban hogy kell ezt csinálni azt nem tudom, biztosan kórházfüggő. Én csak olyat láttam, hogy gyógyszerszedés miatt szólt valaki, nem volt gond, a kórházi gyerekorvossal megbeszélte.

Nem vagy köteles a kórházban megindokolni, hogy miért nem akarod megpróbálni sem ( nyilván van rá okod, láttam már ilyet, női szerep elutasítás, anyával rendezetlen viszony stb), amihez nincs köze a kórházi személyzetnek, de azért sok jóra vagy kedvességre ne számíts ezzel kapcsolatban, főleg a gyerekorvosoktól.

2020. aug. 2. 09:15
 12/52 anonim ***** válasza:
18%

Igazából ha nem akarod nem kell jelezni, de a házorvostól szerezz gyógysuerre receptet váltsd ki.

Így is csesztetni fognak ankórházban miatta

Vigyél tápszert

Sutyiban etesd meg..

Nincs jobb tippem

/ off:

le lehet pontozni.. nem tisztem megítélni a kérdezőt...

Bár számomra a világ legtermészetesebb dolga és az egyik legszebb is az, hogy táplálni tudom a gyerekeim, egyik sem kapott tápszert sosem, nem szerencsés vagyok, küzdeni kellett érte/

2020. aug. 2. 09:16
 13/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3, 11,12,13,14,15 válaszokat!
2020. aug. 2. 09:22
 14/52 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mindkét gyerekemnél hamar elapadt a tejem. Hasonló védőnőm volt sajnos, mint az itt vádaskodó anyukák. Nincs olyan, hogy elapad, erőltessem, tápszert nehogy adjak stb. Szegény gyerek már éhezett. A másodiknál már felírattam a tápszert és a legelső jelnél, ahol éreztem, hogy nem tápláló a tejem, adtam neki. Még olvasni is rossz, milyen anyák vannak, miket ide tudnak írni, minden háttérinformáció nélkül. Inkább ettese valaki tápszerrel a gyerekét, minthogy ilyen lelkivilággal nevelje. Hogy jöttök ti ahoz, hogy ilyet írjatok a kérdezőnek? Amúgy beszélj a védőnővel és az orvossal, ők felírják, ami kell. Ilyen beszűkűlt agyuakkal meg ne foglalkozz, gondolom ennyit érhettek el eddig az életükben, hogy tudtak szoptatni.
2020. aug. 2. 09:41
 15/52 anonim ***** válasza:
19%

Tuti provokálod a népet. Gondolom az anyatejes táplálás világnapja megihletet.

Ha van egy kis eszed, az orvost kérdezed vagy a védőnőt.

2020. aug. 2. 09:47
 16/52 anonim ***** válasza:
70%
Kövezzetek meg de ha akarja, miért ne etethetné tápszerrel? Ennek ellenére bennem is van egy furi érzés hogy a néhány órás baba szájába bedugom a cumis üveget.
2020. aug. 2. 09:51
 17/52 anonim ***** válasza:
26%

Mit érsz az olyan válaszokkal, hogy Gizinek Vas megyében így történt, Julcsinak Heves megyében meg úgy sikerült elintéznie?

Arra hivatkozol a kórházban, hogy a gyk-n ezt a választ kapták és egy anonim válaszadónak egyből elfogadták, hogy nem akar szoptatni?

2020. aug. 2. 09:53
 18/52 anonim ***** válasza:
27%
Pszichológusnak
2020. aug. 2. 10:07
 19/52 A kérdező kommentje:
Pszichológusnak 👌😂
2020. aug. 2. 10:08
 20/52 anonim ***** válasza:
23%
A megnyílvánulásaid és a hozzáállásod alapján igenis kell pszichológus
2020. aug. 2. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!