Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem akarok szoptatni. Ezt...

Nem akarok szoptatni. Ezt mikor/kinek kell jelezni szülés után?

Figyelt kérdés

2020. aug. 2. 08:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
13%
25-ös ott a pont, igazad van!
2020. aug. 2. 10:09
 22/52 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező ne hallgass erre a sok szoptatásnáci tyúkra. A kérdésre válaszolok: a kórházban azt mondod, hogy nem megy, hiába próbálkozol. Adnak neki tápszert. Senkinek semmi köze hozzá. Sem a homokozóban, se az iskolapadban, se a majdani felnőtt életében nem fog számítani, hogy mivel etetted a gyereked. Ez a te magánügyed.
2020. aug. 2. 10:09
 23/52 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem még előtte szólj az orvosnak, hogy tudjon gyógyszert írni, a nővérnek meg elég akkor, amikor viszik az aranyórára hogy tessék mellre tenni, hogy nem akarod
2020. aug. 2. 10:13
 24/52 anonim ***** válasza:
79%

Nőgyógyásztól kérj gyógyszert, ami elapasztja a tejet.

A gyerekorvostól meg tápszert (még benn a kórházban).

Ha vállalod a döntést, hogy nem akarsz szoptatni, akkor mondd azt, ha nem, akkor meg hogy nincs tejed. Szerintem az első tisztább, úgy sincs köze hozzá senkinek. (Ha beszólnak, beszólnak, ez van. Ha nem ezért, akkor másért. Anyának lenni azzal jár, hogy mindenki más jobban tudja, hogy neked mit kellene csinálnod. Én nagyon akartam szoptatni, de nem indult meg a tejtermelés a kórházban, nekem azért szóltak be, mert szoptatni akartam. Szóval bármit csinálsz, úgyis lesz olyan, akinek nem vagy elég jó. Szarni bele.)

2020. aug. 2. 10:20
 25/52 anonim ***** válasza:
80%

Tyű, de undorítóak itt egyesek. Én is szoptatok, szoptatni is akartam mindig is, de az őrületbe kergettek már az első naptól kezdve a család és barátok a "na és, van elég tejed?" "hatott a tejfakasztó?" "jól szopik?" kérdésekkel. Mégis mi közük hozzá? Eddig sosem volt téma a mellem sehol, és így volt jó, nem is értem, hogy csak mert született egy kisbabám, hirtelen miért lett elfogadható köztémaként kezelni.

Kérdező, én is azt mondanám, hogy első körben a nőgyógyászt és esetleg a szülésznőt kérdezd meg, az adott kórházi gyakorlat simán eltérhet ilyen esetekben.

2020. aug. 2. 10:21
 26/52 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2020. aug. 2. 10:29
 27/52 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom az okod kedves kérdező miert nem szeretnél szoptatn, ne halgass a sok sok huu de perfect anyuka vagyok akik szoptatnak es tarsaik. Mindenkinek szíve joga eldonteni akar e szoptatni avagy sem. (En minden aron akartam, az elso 2 gyermekemnek, amig korhazban voltam volt tejem. dogivel, amint haza ertem. elapadt. Tapszert kaptak. Fiam. 15 eves a lanyom. pedig 6, semmi bajuk nem. volt)

Szerintem a nőgyógyásznak szolj, meg a szülésznőnek is, talan a csecsemős nővérnek. Mivel ha azt mondod nem. megy vagy ilyenek es a csecsemős nem. tudja akkor eroltetni fogjak hogy szoptass meg majd ok segitenek.

A tejed biztosan be fog indulni szules utáni napokban. Kitartást es jo babázást majd kedves kérdező :)

2020. aug. 2. 10:44
 28/52 anonim ***** válasza:
57%
#31 na és? Attól neked rosszabb vagy jobb?
2020. aug. 2. 11:18
 29/52 anonim ***** válasza:
25%
És ennek mi köze a kérdéshez?
2020. aug. 2. 11:24
 30/52 anonim ***** válasza:
79%

Anőgyógyászt kérdezd meg, ő tud felírni gyógyszert, ami gátolja a tejtermelést.

A sok tippmester arra nem is gondol, hogy esetleg a kérdező olyan gyógyszert kell szedjen, ami szoptatás alatt tilos, neki viszont komoly betegség miatt fontos? Nem csak önző céllal lehet tápszerrel etetni a babát, sok esetben ez a legjobb esélye a normális fejlődésre.

Azok az anyukák is ássák el magukat, akiknél nem elég a tej és ki kell egészíteniük tápszerrel? Vagy küzdjenek napokig ésszenvedjenek, mire a baba éhezés helyett egy mosolyt és egy cumisüveg tápszert kaphat,

hogy újra boldog legyen?

Könnyű más feje fölött dönteni az ő életükről, az ő gyerekükről.

Tényleg van olyan, aki a melle alakját félti, de ez a ritkább eset a betegséghez képest.

2020. aug. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!