Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Így el fog apadni előbb utóbb...

Így el fog apadni előbb utóbb a tejem? Fejés

Figyelt kérdés

Eddig három-négy óránként fejtem,de most szeretném picit kitolni,legalább egy órával hogy több időm legyen, ne legyek ennyire a fejéshez kötve.Több időm lenne a kisfiammal foglalkozni,hosszabb kirándulásokra is el tudnánk menni.

Négy és fél hónapos kisfiam,csak anyatejes,de sajnos cumisüvegből eszi.

2010. aug. 3. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 3 és fél hós,és ugyanígy etetem lapos mellbimbóm miatt.Én 4 vagy 5 óránként fejem,de ha sok a dolog van,hogy egy nap 3-szor fejek csak,de elég a babámnak,nem apadt a tejem.Van időszak,hogy csökken a mennyiség,aztán megugrik,de eddig elég volt.
2010. aug. 3. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog elapadni, hanem beáll az új időintervallumra.

Én is csak fejem, és üvegből adom. Mostanában ritkábban, 4 óránként fejek, egész napra kivetítve a mennyiség ugyanaz.

2010. aug. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!