Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik egy éves korig elválaszto...

Akik egy éves korig elválasztották a babát, hogy csinálták?

Figyelt kérdés
Örülök, hogy van tejem, csak iszsz, most öt hónapos a babám. Jövő hónapban kezdjük a hozzátáplálást. Már régóta nem cumizik rajtam, amióta inkább az ujját szopja (pedig engedtem neki, csak átszokott). Ezért is nekem a szoptatás csak egy étkezés lett. El szeretném kerülni, hogy az olyan sok helyen olvasott "cicifüggőség" kialakuljon, így kb egy éves koráig akarom csak szoptatni. Volt, aki addig szoptatott? Hogyan választotta el a babát? Tej helyett mit kell majd neki adni?
2020. júl. 23. 04:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek. Remélem jó kajás lesz a babám, mindketten imádunk enni, remélem örökölte :D

Nem sietek, de úgy gondoltam hogy szépen folyamatosan jutunk el egy éves korára a szoptatás kiváltásához.

2020. júl. 23. 14:36
 12/12 khniki ***** válasza:
7 hónapos koráig szoptattam. Igazából a hozzátáplálással tudod elválasztani. Ahogy fokozatosan kiváltja az étkezéseket, egyre kevesebbszer szopizik, végül teljesen elmarad. Nálunk így volt.
2020. júl. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!