Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek a babája 1 éves kora...

Akinek a babája 1 éves kora előtt elválasztotta magát: hogyan és vajon mitől tette?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első kislányom 9 hónapos volt, amikor elválasztotta magát. Reggel még szoptattam, aztán a következő etetésnél már nem fogadta el. A miértet nem tudom azóta sem.
2013. márc. 1. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
7.5 hósan választotta el magát a fiam, azért teszik, mert már nem szükséges nekik az anyatej.
2013. márc. 1. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
5 hónaposan egyik pillanatról a másikra.pedig rengeteg tejem volt,a fagyasztó teli.gondolhatod...nem tudom h miért.
2013. márc. 1. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:
És ezek kizárólag szoptatott babák voltak?
2013. márc. 2. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Igen, 6 hónapos koráig csak szoptattam, még vizet sem kapott, mert nem igényelte.
2013. márc. 3. 14:24
 6/6 porcukormókus ***** válasza:

6hos koraig csak anyatejes volt a kislanyom, amikor ismet terhes lettem. Utana meg 2-3honapig tudtam szoptatni, ezido alatt lassan ataltunk a tapszerre.

Lehet megvaltozott az ize, es emiatt szopizott egyre kevesbe lelkesen. De az is lehet, hogy egyre kevesebb volt, es emiatt kellett potolni. Igazabol en nem jottem ra..

2013. márc. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!