S. O. S Tegnap jöttünk haza a korházból a picike fiammal, de nem tudom szoptatni a mellbimbóm tiszta seb. Tápszert nem akarok neki adni, milyen tea jöhet szóba?
Nekem is agarmastan segített, meg felváltva használtam a dm-es sajátmárkás bimbóvédő krémmel. Nekem 2 napig szilikonos védővel szopizott, de alig jött vmi ezért utána inkább szorítottam a fogam.
Minden anya -gondolom- alkalmatlannak érzi magát. Legalábbis aki akar és mégsem úgy jönnek össze. Én ezt éreztem hasfájásnál, fogfájásnál és most néha a dac korszakban is :O)
Fel a fejjel!!!!
a bimbóvédőt megnedvesítetted? úgy könnyebben rákap. (csap alatt, meleg vízzel).
ha végképp nem megy, és van tejed, akkor fejd le, és cumisüvegből add neki, akkor legalább a te tejeden nő, csak az a veszélye, hogy utána kevésbé akar majd megdolgozni a mellből szopizásért.
Semmiképpen NE add cumisüvegből a lefejt tejet. Nekem majdnem egy hétig nem tudott szopni, lenőtt nyelv miatt, mégsem nyúltam a cumisüveghez, pohárból itattam, meg kanállal adtam neki oda. Ha cumisüvegből adod, utána biztosan nem fog dolgozni a melleden, mert üvegből könnyebb neki kiszívni.
A sebesedést hamar ki lehet kezelni. Jó rá a Bepanthen vagy az Avent bimbóvédőkrémje, egyiket sem kell lemosni, de legjobb az anyatej, és a babanyál, ha hagyod rászáradni.
Kitartást, nekem első alkalommal vérhólyagot szívott a mellemre a lányom, és sokszor sírva szoptattam, de túl lehet lenni rajta. Csak ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!