Mikor változott meg a melletek a szoptatás miatt?
Figyelt kérdés
1 hónapja szoptatok de már most úgy érzem hogy lógnak. Ha éppen tele van tejjel akkor nem, de miután szopizott és fejtem is, olyan érzésem van mintha üres tejes zacskó lenne. Kis melleim voltak, terhesség alatt sem nőtt meg nagyon, most is csak azért nagyobb mert ugye szoptatok.
Azt hittem a megereszkedés hosszabb távú szoptatáskor fog előjönni, nem így rögtön az elején. Vagy csak az én genetikám rossz.
2020. júl. 7. 16:07
11/12 anonim válasza:
Nekem 2 hónap után. De állítólag normális. Szerintem ha nem fáj, nem húzódik, ne törődj vele, majd vissza áll. De ha mégis van más tünet is, akkor szerintem keress fel egy orvost, mert valószínűleg mástól van.
12/12 khniki válasza:
Szoptatások után örültem az üres zacsinak, mert tudtam, hogy megevett mindent a kisfiam. :) Most, hogy már nem szoptatok, nem kimondottan örülök annak, hogy így maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!