Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor változott meg a melletek...

Mikor változott meg a melletek a szoptatás miatt?

Figyelt kérdés

1 hónapja szoptatok de már most úgy érzem hogy lógnak. Ha éppen tele van tejjel akkor nem, de miután szopizott és fejtem is, olyan érzésem van mintha üres tejes zacskó lenne. Kis melleim voltak, terhesség alatt sem nőtt meg nagyon, most is csak azért nagyobb mert ugye szoptatok.

Azt hittem a megereszkedés hosszabb távú szoptatáskor fog előjönni, nem így rögtön az elején. Vagy csak az én genetikám rossz.

2020. júl. 7. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem előtte is lógtak :D tökmindegy volt. Ha neked nem, akkor annyira rossz genetikád nem volt ;)
2020. júl. 7. 16:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát mivel kicsi mellem volt ezért nem nagyon volt minek lógnia. :D
2020. júl. 7. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Képzelődsz. A feszesség-üresség érzés miatt érzed úgy. Megereszkedni pedig számtalan okból tud, hirtelen fogyás, majd hízás, ismét fogyás illetve a korral is jár, ez utóbbi garantált, mindegy, hogy mennyit szoptattál.
2020. júl. 7. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Én például egyáltalán nem tudok szoptatni (sajnos😥), mert nincs tejem,de így is egy picit megereszkedett a terhesség miatt (gondolom).
2020. júl. 7. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem változott. Összesen 4 évig szoptattam a gyerekeket.
2020. júl. 7. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:

4 ééviiiig?😱

Szerencsés vagy😊🙏

2020. júl. 7. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
4 gyereket. 😊
2020. júl. 7. 18:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Jaaaaa, azt hittem 1-et.
2020. júl. 7. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Hello! Nekem is úgy volt ahogy nálad, szoptatás után ureszacsko érzet.

Miután elvalasztottam majdnem egy hónap után alakult ki az új formája. Hát logosabb lett. De mivel előtte sem volt nagy, és most is kicsi, ezért nem feltűnő. De pl kisebb kosaru melltartó kell.

És ha megfogom érzem hogy nem is feszes.

2020. júl. 8. 06:17
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
C-s merettel estem teherbe, mar terhessegek alatt D-s lett rogton, tejjel egyutt E, aztan szoptatasok utan ujra C, vmennyit ereszkedett, de nem veszes. Amit te tapasztalsz, sokat fog valtozni, vegleges kepet joval szopi befejezese utan fogsz kapni.
2020. júl. 8. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!