Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagymellű anyukák! Mennyire...

Nagymellű anyukák! Mennyire változott meg a melletek a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Hát az enyém sajna kicsit lejjeb ereszkedett, nem vészes, de én látom:(:(

A szoptatás elején éjjel nappal melltartó volt rajtam, mert így volt kényelmes, nem fojt a tej mindnefelé, és nem tudom hogy közrejátszhatott e ez is abban,hogy megereszkedett,vagy csupán genetika az egész.

2011. jún. 9. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
hát akinek nagy a melle mint a miénk,annak kényelmesebb ha van rajta melltartó szerintem mert azért ennek van súlya!a kérdésedre:igen,megereszkedett és elég csúnya!mondjuk nekem a lányom 2éves és még mindig szopik,tehát ennyi cicizésen már 4 gyerek felnőtt volna!szeretnénk tesót és ha összejön a 2.szülés után biztos hogy felvarratom!
2011. jún. 9. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem 4 gerekem van.Az első háromnál egy csepp tejem se volt.Viszont a 4.-nél ömlött.16 hónapig voltam anyatejleadó havi 30 litert vittek.De aztán annyira fájt a mellemm,hogy at orvosom gyógyszerrel elapsztotta.Azt mondta ez 5 évig így maradt volna ez a mennyiség.

Viszont azt mondta nagyon megnyúlik ettől a mell.Kicsit megmondom őszintén megijedtem,mert így is nagy melleim vannak.Hát nem úgy néz ki mint egy szilikon mell,de meg vagyok vele elégedve.

2011. jún. 9. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagy mellem van és 2 babát szoptattam eddig 1-1 évig most jön a harmadik.

Terhesség alatt szép mert nagyobb és szépen áll, szoptatás elején is még egész jó de aztán ahogy beáll a kereslet kínálat elv illetve telik az idő úgy lesz egyre kisebb és lógósabb...Melltartót épp hogy muszáj hordani akinek nagy a melle, én nem erre vezetem vissza hogy nem olyan szép mint volt.

1 számot csökken a mérete nekem a szopi befejezésével és kicsit lógósabb...dehát ez van.

2011. jún. 9. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
16:05-ös! Ez hogy sikerült, hogy 3x nem volt tejed, majd negyedszer meg ömlött??? Mit csináltál? kiváncsi vagyok... én első babás vagyok és küzdök a tejjel...
2011. jún. 9. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:

85D voltam és most is annyi vagyok:)

7 hónapig szoptattam,rengeteg tejem volt,visszaállt a helyére,pedig nagyon féltem,hogy a térdemtől kell majd feltekergetnem ,mint egy lekváros piskótát,hogy berekjam a cicifixbe:D.Szerencsém volt :).

2011. jún. 9. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

16:05-ös vagyok!

Mikor megszületett a kisfiam 7 évvel a harmadik után nem is gondoltam volna.Iszogatam a tejserkentőt,amitől rettenetesen megindult s 16 hónapig csak fejtem,mivel nem igazán fogadta el a cicit a kisfiam s átáltunk így a cumisüvegre.Elektromos medelát vettem.De közbe annyira megindult,hogy csak gyűlt-gyűlt a fagyasztóba s ekkor jelentkeztem anyatejleadónak.Ekkor volt a kisfiam 5 hónapos.Havi 25-30 litert leadtam idén áprilisig.Már akkor annyira fájt a mellbimbóm,hogy már sírtam.Nem apadt egy cseppet se.

Ha szaporítani szeretnéd igyál sokat s fejd.

Én 1 évig majdnem havi 40 000-ret kerestem a tejjel,ami nem jött rosszul.De lefogytam ettől 20 kg-ot.

2011. jún. 9. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi! 18:45 vagyok. Nekem is elektromos medelám (mini electric) van, akkor jó ezek szerint. Nekem csak 70 ml jön le has fejek, szopi után pedig csak 10-20 ml. :/
2011. jún. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!