Nagy mellű nők, nektek hogyan változott a melletek terhesség, szoptatás alatt, mennyire viselte meg a melleteket mindez?
Nekem kb ugyan olyan mint előtte volt, pedig én azota fogytam és híztam is sokat.
Mondjuk nem tudom mi szamít nagynak. Én még nagyobbítani fogom lehet.
Nekem minden terhesség és szoptatás alatt nőtt, és mindig úgy is maradt. Az első gyereknél 90C volt a szoptatós melltartóm, most már a sima is 100E-F körül van.
Nyilván a korom és a gravitáció is közrejátszik abban, hogy már nem olyan mint fénykoromban. Nem nagyon szeretem, mert kényelmetlen és nehéz. De mivel szeretem a dolgok pozitív oldalát nézni: legalább nem ért utol az "üres tejeszacskó"-szindróma.
Ugyan nekem inkább az alsó határon nagy a mellem, de igen, megviselte..
75D-ről 80D-re változott a méret és már csak is olyan melltartót tudok használni, ami alulról szivaccsal felnyomja a melleim. Semmi tartása nincs.. Az a szerencsém, hogy ezt a párom elfogadja. Nem zavarja.
A legzavaróbb, hogy kizárólag a sport melltartó a kényelmes. Minden mást igazgatni kell magamon, ahogy lehajolok a gyerekmhez vagy más, vele járó mozdulatot csinálok... De a sport melltartó meg lenyomja, ami meg szintén csúnya... Kész káosz.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!