Használt nektek hasfájásra az Infacol?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 21:05
2/10 anonim válasza:
Nálunk használt annó, de úgy vettem észre, hogy nehezebben kakilt tőle a lányom. Váltottam gripe waterra, az bevált.
4/10 anonim válasza:
én az espumisan használtam.hát mondjuk hogy vegyes a tapasztalat,mert hanem adtam volna semmit fájt volna a hasa és nem tudod volna szelelni.az espumisantól jó sokat pukizott és pont ezért néha emiatt sírdogált(sőt ordított).4-5 hónapos volt amikor leszoktunk róla és onnantól nem fájt a pocija(már 18 hós nagy lány).de mindenféleképpen javaslom vagy az espumisant vagy az infacolt mert az első pár hónapban legalább a szelek távozzanak tőle(nekem mindig azt mondta a védőnő hogy nem olyan nagy gond ha pár napig nem kakil,de legalább pukizzon)
5/10 anonim válasza:
Nem, se a mecsek tea, se a homós bógyó.
Hasmasszázs viszont igen.
6/10 anonim válasza:
Nem használt!
Az espumisan sem,a mecsek tea sem,a köménymagtea sem DE A GRIPE WATER SZINTE PÁR ÓRA ALATT ELVÁGTA A HASFÁJÁSÁT:-))
7/10 anonim válasza:
Kisfiamnál használt, bár kb. 1 hét volt, mire kialakult a hatása.
8/10 anonim válasza:
Infacol nem használt, grape watertől rosszabb lett, espumizan javított.
9/10 anonim válasza:
semmi nem használt!
hordozókendőben cipeltem, úgy megnyugodott. esetleg a torna valamit segített, de az se sokat.
10/10 anonim válasza:
Nekünk használt sokáig használtuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!