Használt valaki Normaflore-t hasfájásra? Hogy kell adagolni, és meddig?
Itt olvastam,hogy jó lehet.
Google-be is beírtam,ott is azt olvasom,hogy használhat hasfájásra.
Mármint egy pl. egy hetes,vagy 10napos kúrára gondolok,
nem tüneti kezelésre.
Mi is használtuk, nekünk az orvosi ügyeleten ajánlották. Érdemes megpróbálni, mi 1 dobozzal elhasználtunk. Napi egyet kapott. Aztán, ami még jó volt az az espumisan csepp.
Nem emlékszem már pontosan, hogy mivel magyarázta a dokinéni a normafloret. Valami olyasmit mondott, hogy a szüléskor, ha volt egy kis hüvelyfertőzés attól is lehet hasfájós a baba, mert valami baktérium lehet a kis beleiben. (Az én babám császáros volt, de ennek ellenére ezt ajánlotta, mert ártani semmiképpen sem fog.)
Most 7 hós a lányom, néha még most is adok neki normafloret, mert mi még mindig használjuk a papaverines görcsoldót a hasfájására. :(
Szia!
Mi is használnuk Normaflore-t, napi egyet ajánlott az orvos.Olvastam előző válaszokban, hogy csak antibotikum után használják.Mi soha nem kaptunk antibiotikumot, mégis ezt javasolta egy főorvos.Azt is mondta még, hogy mellette nyugodtan adhatom az Infacolt.A háziorvosunk is előírta, hogy minden kötelező oltás előtt pár napig adjak neki.
Felet kap reggel, felet pedig este.Mi 4 hetesen kezdtük, és rendszeresen 4 hétig kapta.Nálunk azért székleti problémák is voltak.Most csak néha adom neki pár napig, mert egyáltalán nem fáj a hasa.Most 4 hónapos.
18:15 -ös vagyok!
Nem felírta, hanem javasolta, hogy szedjem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!