Baj ha ezentúl üvegből kapja az anya tejet és nem ciciből?
Most már több mint 1 hete csak nagy szenvedések árán tudom megszoptatni a 3,5 hónapos kislányomat.
Védőnő szerint lehet már feszíti az ínyét a fog, és azért van gond, de igazából nem tudjuk mi az oka.
Próbáltam enzimet, has puffadás csökkentőt, most a fogínygélt..
Éjjel viszonylag szépen szopizik, de napközben legtöbbször pár perc után elkezd iszonyatosan sírni, elkapkodja a fejét a mellemtől.
Így nyilván nem is tud annyit enni, plusz annyira felhergeli magát, hogy utána lehetetlen folytatni.
Én nagyon szeretném szoptatni, és elhiszem hogy az a legelőnyösebb viszont ahogy ránézek a babámra azt látom, hogy neki egy szenvedés, így már nem látok benne semmi magasztosat, vagy pluszt..sajnos.
Azt meg nem szeretném, hogy emiatt lassabban fejlődjön vagy ne adj Isten fogyjon is..
Viszont amikor már nem tudtam mit tenni lefejtem neki a tejem és cumisüvegből gyönyörűen itta, látszott hogy nagyon éhes volt..
Most szerintetek nyűglesszem a mellemen, bármi is az oka ennek az elutasításnak vagy ha kitartóan fejek akkor továbbra is tudnám táplálni anyatejjel ?
A másik kérdésem ha elkezdem üvegből adni akkor később esélytelen lesz, hogy visszaszokjon a cicire valamint éjjel azért még fogom tudni szoptatni vagy akkor is üvegből kell majd adni?
Kérlek adjatok tanácsot nem tudom mi lenne a legjobb ?!
Az elsövel egyetértek, szoptatás elött fejj le valamennyit.
Másrészt ha belekezdesz sz üvegböl etetésbe, akkor abbahagyja a szopást.
De a gyereknek az a jobb, ha szopik, nem az üveg.
Nálunk a gyerekeimnek 12 hetesen bújt ki az elsö foga és egyáltalán nem zavarta öket a szopásban, sem azelött, hogy kibújt, sem utána.
Másrészt nem vesztesz semmit, ha megpróbálod, hogy valamennyit kifejsz és utána kezded szoptatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!