Mindenki méregeti hogy mennyi tejet iszik a babája?
Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 19:48
1/7 anonim válasza:
mi nem méregetjük. Minek? látni hogy egészséges és hogy fejlődik. :)
2/7 anonim válasza:
Én se méregetem, sok egyéb másból is kiválóan látszik hogy egy baba eleget eszik-e.
3/7 A kérdező kommentje:
Okés,ezzel én is igy vagyok:)
2008. nov. 24. 20:49
4/7 anonim válasza:
szerintem is hülyeség méregetni, mert akkor csak azon jár az anyuka esze, hoyg most miért ennyi, miért nem annyi stb...
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal én se mérem hogy mennyit eszik csak heti egyszer hogy mennyit hízott.Ameddig hízik, fejlődik semmi gond nincs.
6/7 anonim válasza:
Én sem mértem soha,mert csak aggódtam volna ha kevesebbet eszik az előző evésekhez képest!:-)Ha szépen fejlődik, a súlya rendben van,akkor szerintem is felesleges.
7/7 anonim válasza:
1hónapos kismama vagyok,az első hetekben én is stresszeltem magam,hogy eszik -e eleget a babám,és méregettem 1 napon keresztül minden evéskor,de rájöttem,hogy hülyeség,és azóta nem mérem.
én azt tanácsolom,hogy ha látod,hogy fejlődik ne mérd,csak esetleg hetente 1szer a testsúlyát,mert belebolondulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!