Mindenki méregeti a főzelék, gyümi súlyát?
Figyelt kérdés
Itt írogatják,hogy mennyit eszik,és jó a tápszert tudom,de ,hogy pl. az az alma,barack mennyi amennyit megevett,vagy a főzelék ,fogalmam sincs...2009. szept. 8. 13:52
1/7 anonim válasza:
Én mértem egy darabig, de feladtam. Olyan össze vissza evett, hogy már nem mértem meg, evett amennyi jól esett neki.
2/7 anonim válasza:
Én mérem és írom is, mert naplót vezetek arról, hogy a babám mit, mikor és mennyit evett. Ezt egy emléknek szánom neki, hogy felnőtt fejjel majd megnézze mit kapott pl.5 hónapos korában.
3/7 anonim válasza:
Én sosem mértem kislányomnál, annyit evett amennyit kívánt, és az sokszor volt nagyon kevés, de a védőnő nyugtatott, hogy ez nem probléma. Nagyobb gond, ha érzi, hogy többet kellene ennie, és tömni próbálják a babát.
4/7 anonim válasza:
Nálunk a mérték a 240ml-es AVENT pohár,grammra sose mértem.
5/7 anonim válasza:
Néha mérem, néha nem. Igazából fárasztó tud lenni, illetve csak Magadat idegeled, ha tudod, mennyit csináltál, és hogy mennyit evett a babád, mert könnyen kétségbe lehet esni, hogy "úristen, keveset evett....". A dokink szerint 6 hónapos kortól elég, ha csak a baba súlyát méred havonta, és ha megvan a havi 30-35 dkg súlygyarapodás, akkor eleget eszik. Illetve, előfordulhat, főleg fogzás idején, hogy nem is hízik a gyerkőc, és az is elfogadható. Csak ne fogyjon, mert akkor valami nem OK. Mindez kb. 1 éves korig érvényes, utána már nem nagyon kell ilyesmin aggódni.
6/7 anonim válasza:
Nekem eszembe se jut mérni, minek? Ő úgyse tudja mennyit kellene ennie... Úgy szemre tudom, mennyire kell megtölteni a tányért. Ha feltűnően visszaesne az étvágya valami miatt, az nyilván méregetés nélkül is feltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!