Kell aggódni amiatt, hogy az 1 éves szoptatott baba nem szopja már meg az "előírt" mennyiséget?
"Nem gond nekem ha csökken a szopik száma, főleg hogy várandós vagyok a 3. babámmal."
Ideje abbahagyni a szoptatást! Az energiád most a következő kis embernek kell már.
A babád jól érzi hogy már nem is ugyanolyan a tejed. Az egy éves korig szoptatás nagyon szép eredmény, az elsővel alig fél éves koráig tudtam csinálni, alig volt tejem, a két kisebbet is csak 1 éves korukig kb. de akkor is már csak este meg reggel kérték, inkább csak megnyugtatásnak, nem azért mert a tejre volt szükségük.
Nagyon jó ha most elkezd a babád leszokni a szopizásról, van pár heted hogy teljesen elhagyjátok. De ne húzd sokáig, terhesség alatt nem kellene szoptatni.
Ez most komoly?
Kérdező, feltettél egy kérdést. Ha valaki nem azt a választ adja, amit te szeretnél hallani, már egyből le is kell oltani?! Akkor minek kérdezel?
Amúgy csak ideírom, de úgysem fog tetszeni neked a válaszom...
Igen, neki felesleges már a szoptatás... a fiam 10hónapos kora óta nem kéri, kap joghurtot, kakaót, sajtot.... minden nap. Eszembe nem jutna emellett tápszerrel vagy tejitalokkal (amit én csak pénzlehúzásnak tartok) tömni.
Hugom is most lett várandós, 8hetes terhes. Van egy 13hósa, akit emiatt szoktatott le a cicizésről, orvosi tanácsra. Mivel a szoptatás méhösszehúzódásokkal járhat, ami káros a terhességre (nem én találtam ki, doki mondta neki)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!