Ugye nem fog elapadni a tejem?
Figyelt kérdés
Két hónapos a babám, kezdettől fogva fejem és cumisüvegből kapja, sajnos nem tudott szopni. Egész idáig rengeteg tejem volt, fagyasztottam. Most kevesebb lett. Én arra gondolok azért, mert nem fejtem anyisszor mint korábban. Jól gondolom? Ha kevés volt a fejés és attól lett kevesebb, akkor most ha újra sokszor fejem több lesz és nem apad el? Kicsit aggódom. A babám is egyre többet eszik. Alkalmanként 160ml. Eddig fedeztem neki a kaját, de félek.2008. nov. 19. 21:42
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem is két hónapos a pici, és én két ciciből szoptatok, mert egy kevés neki. Én sajnos nem tudok fejni szopi után, ugy kiszívja.
Fejjél mindig, akár 2-2,5 óránként, és mindkét cicit kifejheted, mert visszatermelődik a tej, a doktornőm mondta, mert én is aggódtam, hogy mi van, ha mindkettőből szopik, nem lesz neki a következőre, de (lekopogom) mindig van, és jóllakik. Amíg fejed, és működik a tejleadó reflexed, addig lesz tejcsi. Igyál sok folyadékot, pihenj sokat,és ne idegeskedj.
Nem irigyellek, mert fejéssel nehezebb, mintha kiszívná a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!