Milyen tapasztalataitok vannak uszodával/hideg vízzel? Szeretnék úszni járni, de nem fog elapadni a tejem?
Én nem úszni jártam, csak a Balatonon voltunk szoptatás alatt, ami nem is annyira hideg, mint egy uszodai víz, de nekem személy szerint fázott benne a cicim, úgyhogy én csak derékig álltam a vízben.
Ezt csak azért írtam le, hogy legyen plusz egy tapasztalatod. Szerintem menj és próbáld ki, hogy neked hogy esik a hideg víz, és 1-2 alkalomtól látni fogod a hatását a tejed mennyiségére is. Olyan hamar úgysem fog elapadni.
íén ilyenről nem is hallottam. Én is szerettem volna strandra, úsziba menni 5 hós kisfiammal (még 4 hós), de köv. hó végére terveztük volna, de gy.orvos s sokan mások is lebeszéltek róla, h ilyen kisbabával nem ajánlott ilyen helyekre menni. De a tejtermeléssel kapcsolatban senkitől nem hallottam ilyet.
Babauszásra gondolok még, ha összejön rá, mivel egy fizuból élünk, ez necces. Ott valaki tudja milyen a víz? Az is ártanak a tejtermelésre?
Bocsi, hogy belekérdezek, de ez a kérdés elgondolkodtatóba ejtett.
Terhesség, és szoptatás alatt is úsztam, soha semmi gond nem volt.
Babaúszás átlagban 32-34 fokos vízben van, ami melegebb, mint egy gyerekmedence, hogy a babák ne fázzanak. Ha elmegy a tej, akkor az nem a babaúszás miatt van.
Strand, balaton, tenger többször, Kis Duna, babaúszás..
volt minden, több mint 2 éve szoptatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!