Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A Mamma Pads láthatatlan...

A Mamma Pads láthatatlan melltartóbetétről mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Kicsit attól tartok, hogy elnyomja a mellbimbót és elmegy a tej. Hülyeség?
2011. júl. 8. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ha vannak gondjaid a szoptatással,akkor nem használnám a helyedben. amúgy csak emiatt nem hinném, hogy elmenne, de van benne valami, hogy nem a javára van.
2011. júl. 8. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
az viszont tuti, hogy nem kényelmes
2011. júl. 8. 08:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Semmi gondom nincs (szerencsére) a szoptatással. CSak folyik a tejem és 1 hónap alatt 4 doboz melltartóbetétet használtam el. Gondoltam olcsóbban kijövök a Mamma Pads-zel.

Várok még további véleményeket. Köszönöm.

2011. júl. 8. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mosható melltartóbetétet használok. Mivel már régóta szoptatsz, ezért gondolom csak szoptatáskor csöpög a másik mellből, erre pedig alkalmas a mosható.
2011. júl. 8. 10:27
 5/6 A kérdező kommentje:
A pici még csak 5 hetes, így azért csordogál két szopi között is, pláne ha nagyot alszik. Azért köszi!
2011. júl. 8. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs, félreértettelek. Az eleje sajnos ilyen, akkor még a mosható nem túl kényelmes, mert nem bír olyan sokat és mivel textilből van (nincs benne az a zselés anyag) ezért áztat téged, ami nem túl kellemes. Azt javaslom most még maradj az eldobhatónál, aztán 1-2 hónap múlva akár már betét nélkül is tudsz mászkálni
2011. júl. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!