Szoptatás alatt lehet tóban, folyóban fürödni? Nem fog elapadni vagy esetleg meghülni a tejem?
A viztöl nem apad el a tej, az meg mi, hogy meghül a tej - nem élölény, hogy meg tudjön fázni...
Ha ennyire nem tudsz semmit a szervezetedröl, akkor elég mnagy a baj veled.
Fürdeni/zuhanyozni gondolom szoktál. Attól sem apadt el...
Fürödj bátran!
Nem hülyeség, nekünk erre babaúszáson is felhívták a figyelmet, bár az a víz jóval melegebb, mint a tó.
Én nem mennék hideg vízbe. (pedig én is szoktam zuhanyozni)
tényleg jogos a kérdés!
Túl sokáig nem szabad hideg vízben lenni, mert csökkenhet a tejtermelés. Utána is érdemes meleg vízzel lezuhanyozni és száraz ruhát venni, amilyen gyorsan csak lehet!
Előző vagyok!
Ez első két okoskának üzenem, nem kell minden kérdésre válaszolni, amiről fogalmatok sincs, és nem kell a kérdezőt sem ledegradálni, mert teljesen jogos volt a kérdése!
A második vagyok, négy gyereket neveltem fel úgy, hogy mindet egy évnél tövább szoptattam, közben rendszeresen úsztam szabad vizben is, meg uzsodában is (természetesen NEM meleg vizben) és semmi bajom sem volt töle, nem ment el a tejem. De az összes ismerösöm is fürdött/úszott hideg vizben, és senkinek sem befolyásolta a tejtermelését.
Szóval nem okoskodk, hanem tapasztalatból (saját és másoké is) irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!