Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet tóban,...

Szoptatás alatt lehet tóban, folyóban fürödni? Nem fog elapadni vagy esetleg meghülni a tejem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Te jó Isten... Ez komoly kérdés???
2011. júl. 9. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

A viztöl nem apad el a tej, az meg mi, hogy meghül a tej - nem élölény, hogy meg tudjön fázni...

Ha ennyire nem tudsz semmit a szervezetedröl, akkor elég mnagy a baj veled.

2011. júl. 9. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Fürdeni/zuhanyozni gondolom szoktál. Attól sem apadt el...

Fürödj bátran!

2011. júl. 9. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A hideg víz miatt kérdezi. Ha nem túl hideg, és nem maradsz sokáig, azonnal megtörlöd, vagy átveszed a fürdőruhádat, nem. Észre veszed, ha emiatt apadna, alkati kérdés is, utána visszaállhat igénynek megfelelően.
2011. júl. 9. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem hülyeség, nekünk erre babaúszáson is felhívták a figyelmet, bár az a víz jóval melegebb, mint a tó.

Én nem mennék hideg vízbe. (pedig én is szoktam zuhanyozni)

2011. júl. 9. 23:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ússz egyet, de rögtön vedd le utána a vízes fürdő felsőt. Nekem sem apadt el, de utána jól felmelegítettem magamat a forró napon.
2011. júl. 11. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:

tényleg jogos a kérdés!

Túl sokáig nem szabad hideg vízben lenni, mert csökkenhet a tejtermelés. Utána is érdemes meleg vízzel lezuhanyozni és száraz ruhát venni, amilyen gyorsan csak lehet!

2011. júl. 13. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Előző vagyok!

Ez első két okoskának üzenem, nem kell minden kérdésre válaszolni, amiről fogalmatok sincs, és nem kell a kérdezőt sem ledegradálni, mert teljesen jogos volt a kérdése!

2011. júl. 13. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazad van, tényleg a te tanácsodat kell megfogadnia. Általában van melegvizes tusoló a folyóparton...
2011. júl. 13. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

A második vagyok, négy gyereket neveltem fel úgy, hogy mindet egy évnél tövább szoptattam, közben rendszeresen úsztam szabad vizben is, meg uzsodában is (természetesen NEM meleg vizben) és semmi bajom sem volt töle, nem ment el a tejem. De az összes ismerösöm is fürdött/úszott hideg vizben, és senkinek sem befolyásolta a tejtermelését.

Szóval nem okoskodk, hanem tapasztalatból (saját és másoké is) irtam.

2011. júl. 13. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!