Nagyon be gyulladt a mellem nagyon fáj és elég nagy csomó is van benne mit csinálhatnék a babócát is alig tudom fel venni annyira irritálja ha hozzá ér?
Ha fáj is de mindenképpen szoptass, fejd ki teljesen, hogy kiürüljön.
Szoptatás előtt borogasd kicsit langyos vizes ruhával, hogy könnyebben meginduljon.
Fájdalmas de segíthet!
3 gyerkőccel átestem ezeken!
Ha nem jobb pár nap múlva, esetleg láz van akkor orvos!
Ezek szerint mégis van
Mennyinidős a baba?
Ez mellgyulladás.
Ha elfogadja, tedd rá a babát
állla a csomó fele legyen.
Szopi előtt melegíteni, utána hűteni kell.
Fejővel szinte lehetetlen rendbetenni.
Láz esetén háziorvos, kapsz antibiotikumot is.
Itt már sokszor leírtam, de újra:
Meleg káposztás borogatás. Minimálisan nyirkos tetrába beleteszed, kicsit megklopfolod, aztán be a mikróba. Legyen forró, de azért a bőrödet ne égesse, szóval amennyire bírod. Ez legyen 2 szoptatás között a melleden. Nem hiszek a mindenféle varázslatban, de ez tényleg segít! Igaz, büdös leszel tőle, mint a kvaélet, de a gyereket nem zavarja szerencsére ;)
A pici pedig úgy szpjon, hogy az álla MINDIG a csomó felé legyen Ugyanis elsődlegesen arról a területről ürít. Ha máshogy nem megy, ne vedd fel, hanem fektesd magad mellé az ágyba . Így legalább az olyan pozitúrákat is össze lehet hozni, hogy a gyerek hozzád képest fejjel lefelé van, mert éppen úgy kell.
Szoptatás után esetleg jó lehet egy kicsi hideg borogatás, ami megnyugtatja és jól esik... de aztán vissza rá a forró káposzta, hogy húzza lefelé a gyulladást és a meleg pedig nyissa a tejcsatornákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!