Vennétek/vettetek használtan szoptanít készüléket?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy lehet jól kifertőtleníteni?2020. jan. 17. 18:59
2/6 anonim válasza:
Remélem, mert nekem volna eladó csak még nem hirdettem meg.
Egyébként tökéletesen sterilizálható.
3/6 anonim válasza:
Én a védőnőtől kaptam kölcsön, hogy ne kelljen vennem. Sajnos rajtunk már nem segített így örülök hogy nem fektettem bele anyagilag.
Egyébként kiválóan kifőzhető. Ha aggódsz nagyon akkor első alkalommal játszd végig 2-3x is akár.
4/6 anonim válasza:
Persze. Sterilizálható. Vannak szoptatási tanácsadók akik bérbe adják pl. Garantálom, hogy ha pl a kórházban kapott cumis üveget a kocso az sem új volt, ennek is ugyanaz a funkciója.
5/6 A kérdező kommentje:
És a csövet hogy tudnám hatékonyan kitisztítani? Megvettem aztán végülis, sterilizáltam 2x is, ecetes vízzel átmostam, de ugyanúgy olyan fehéres belül. Mit kezdjek vele?
2020. jan. 18. 14:19
6/6 Mattias válasza:
Régi a válasz de hátha másnak segít: egy kis citromsavat érdemes tenni a forraló vízbe, ha babacuccot sterilizálsz, és megszűnik ez az opálosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!