SNS Szoptanít készüléket érdemes megvenni?
Lecsökkent a tejmennyisegem, tápszert kell adnom pótlásnak, de még nem adtam fel, szeretnék még szoptatni. Erre használnám, kiegészítő etetésre, hogy ne cumiból kapja a tàpszert és közben a cicit is stimulálja.
Aki már használta, szeretném megkérdezni, hogy milyennek találta és, hogy nem ömlik e belőle annyira a tápszer/lefejt tej, hogy esetleg félrenyel a baba?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
én nem használtam, de azt látom vaterán olx-en meg mindenhol,hogy mindenki olyan címszóval hogy 2x vagy keveset, vagy alig használtan eladják. medela calmát nézted már? nekünk bevált.
Na akkor lehet a miènk is ott vègzi majd, mert màr megrendeltem.
Amit te írtal azt nem probaltam, jònak tûnik, de màr nem hiszem, hogy kiprobalom. Ennek a Szoptanîtnak adok mèg egy utolsò esèlyt, hàtha segít. Azèrt ebbe a tejèrt folytatott küzdelembe is bele lehet fàradni...
Köszönöm, hogy írtàl:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!