Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babás leszek. Érdemes...

Első babás leszek. Érdemes sterilizáló készüléket venni? Ha igen, melyiket? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
3 lurkóm van teljesen egészségesek,pedig ,,csak'' kifőztem a dolgokat.Teljesen egészségesek.Szerintem felesleges.
2009. ápr. 18. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem aventos van, csak önteni kell bele 2dl vízet betenni a mikróba (nekem 4 percre, mikrótól függ...) és kész is! Nekem nagyon bevált! Igaz nem olcsó...:(
2009. ápr. 18. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem fölösleges,legalábbis nekünk nem volt.
2009. ápr. 18. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Bocsi,hogy kerdezek...de elsö välaszolo,mit teszel hogy ne maradjon vizköves a cumisüveg?Mert en is kiszoktam "fözni",de teljessen elcsunyult a vizkötöl a müanyag cumisüveg...MIT TEGYEG??
2009. ápr. 18. 18:54
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
én vettem, Tommy Tipee-s van, én nagyon szeretem. jól kifőzi, külön az üveget, és külön a cumis részét lehet benne tárolni. egy deci víz kell bele, kb 10 perc alatt kész az egész. én nagyon sokat használtam, mert nem tudtam szoptatni, fejtem a tejet, így a a "tejcicsinálót" minden nap sterilizáltam. szerintem könnyebb kezelni, mint ha kifőzi az ember. ha nincs nagyon segítséged, minden rád fog hárulni, szerintem érdemes venned, mert valamennyi időt ezzel biztos megtakaríthatsz azért. én így voltam, ezért örültem, hogy minden ilyen "könnyítő" dolgot megvettem.
2009. ápr. 18. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

szia!

van egy márka bebejou ennek van sima kis sterilizálója,3000.-ft,brendonvban vettük,nagyon beválik,cumisüveg,kanál,cumi,orrszívó fej simán mehet. 5perc a mikróban és kész.

mi inkább vettünk,meg 2cumisüveget is hátha..

fiam 16hós,lánykám most várom,szuperál még mindig

2009. ápr. 18. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
utolsó vagyok: elfelejtettem írni, hogy amúgy a végén aventes üvegeket használtam, mert a Tommy-st nem fogadta el a fiam. azok is jók voltak a sterilizálóba, nem volt vele gond!
2009. ápr. 18. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Avent Express II mikrósom van. Nem annyira vészes az ára szerintem.

Szeretem, mert gyors, egyszerű. 2 dl víz, mikró, 2-6 perc, kiveszem és kész. 24 órán keresztül sterilen tart, ha benne hagyod a cuccot.

Nekem megérte.

2009. ápr. 18. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Nekem avent mikrós van, bele kell önteni két deci vizet, pár percre berakni a mikróba és kész, steril minden. Ajándékba kaptam, de rajta maradt az ára, 6990 ft.

4 hónapos a kislányom és még egyszer sem használtam, mivel anyatejes, és még nem adtam neki cumisüvegből semmit. Ráért volna még ez az ajándék :)

2009. ápr. 18. 19:35
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is volt, én 8 hónapig fejtem, mert egyáltalán nem tudtam szoptatni, így nekem nagyon megérte. Én aventeset vettem, gőzsterilizálót, mert valamiért akkor a mikrós nem volt szimpi, de amúgy már azt is simán megvenném. Én a helyedben megvárnám, hogy tudsz-e szoptatni, ha igen, akkor egyenlőre fölösleges, ha fejned kell, vagy tápszer, akkor pedig nélkülözhetetlen. A helyedben én esetleg megnézném a teszveszen vagy a vaterán, mert ezek nem használódnak el egy gyerek alatt
2009. ápr. 18. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!