Első babás leszek. Érdemes sterilizáló készüléket venni? Ha igen, melyiket? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 18:40
11/14 anonim válasza:
Ha szoptatni fogsz, nem lesz rá szükséged (mi a cumisüveget is csak most, hogy 9 hónapos a babám, kezdtük el használni a vízhez, egyébként nem kellett). Szóval ráérsz szülés után dönteni, hidd el, akkor sem késő. Csak azért, hogy a polcon álljon, drága.
12/14 anonim válasza:
Szerintem aki szoptat annak fölösleges. Én vettem mikrósat, de kétszer használtam kb. Egyébbként nekem a védőnő azt mondta, hogy a cumisüveget amikor megveszem akkor kell egyszer kifőzni, így is tettem és 5 hónapos a babám és semmi baja. Nem kell tulzásba esni.
13/14 anonim válasza:
Nekem is van brevi tipusú,én használtan vettem.Sima elektromos,bárhol lehet használni ahol van áram!Én azért nem vettem mikrósat(pedig gyorsabb)mert pont szülés előtt romlott el a mikróm,és anélkül nem lehet használni!Sokat használtam hónapokig minden nap,mert anyatejet adtam le és ahhoz napi 1x kellett sterilizálni.Tehát nekem megérte,és örültem hogy megvettem.
14/14 anonim válasza:
Mi chicco sterilizalo folyadekot hasznalunk,most 6hos a baba meg egy kicsi van az uvegben utana nar nem veszunk.En ugy tudom csak feleves koraig szukseges sterilizalni,de ezt mindenki sajat maga donti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!