Szoptanít készüléket (SNS) ki ismeri? Segítség kéne?
A probléma annyi hogy amióta megjöttünk a kórházból 2hete nem veszi el a cicit,már első nap 4óra üvöltés után és 6órával az utolsó evés után előkerült a cumisüveg.
Közben ha próbálkozunk ömlik a szájába a tej mert már meg is indul magától üvölt keresi a cicit ami a szájában van max 5*szív és nem tovább.segítene ezen az SNS??
aki tud kérem segítsen.
eddig lefejtem és úgy megkapta a tejet. mindig etetés előtt fejtem tehát egy nap kb 6-7* "frissen csapolva".
eddig lejött mindkét mellből kb100ml de most a kettőből ha összejön a 100-as.
Köszönöm aki tud segíteni.
ja és a lényeg a 2hétben 2*nem tudom hogyan de elvette pedig minden u.o.-volt.
Szerintem ez klasszikus cumizavar a cumisüveg miatt.Abból kényelmesebben és gyorsabban eszik, mint ciciből.Azzal melóznia kell.
Javaslom, hogy fejj csak ameddig csak bírsz, de szerintem a szoptanít ezen nem fog segíteni.
Igyál tejszaporító teát, homeós golyókat, ami beválik és ne hagyd abba a fejést!
Minden evésidőben próbálkozz a cicivel él csak a legvégső esetben nyúlj a cumisüvegért.Talán még vissza tudod állítani, de ha mégsem és esetleg tápszeres baba lesz, az sema világ vége ám!
11 hós kiscsaj anyuja
sziasztok,köszi a tanácsokat.
időközben rájöttem nem ittam eleget és azért volt kevesebb lenyomtam vagy 5 liter vizet meg is lett a hatása már 130 at fejek és mindig hagy belőle a bébi.
azt is próbáltam hogy előfejem mert annyira folyik de nem vált be,volt bimbóvédő fecskendő pohár mindenféle szopis pozítúra,védőnő tanácsára még a hasamra fektetve is próbáltam már (elég komikus volt)
néha már azt gondolom nem érdekel, megkapja az anyatejet ez is valami szeretetben sincs hiány,szerintem fel fog nőni,csak bosszantó hogy a nagylányom rácuppant és úgy kellett leszedni rólam most meg a tesó el sem akarja venni. :(
már vicceltünk hogy nem kell neki a használt cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!