Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptanít készüléket (SNS) ki...

Szoptanít készüléket (SNS) ki ismeri? Segítség kéne?

Figyelt kérdés

A probléma annyi hogy amióta megjöttünk a kórházból 2hete nem veszi el a cicit,már első nap 4óra üvöltés után és 6órával az utolsó evés után előkerült a cumisüveg.

Közben ha próbálkozunk ömlik a szájába a tej mert már meg is indul magától üvölt keresi a cicit ami a szájában van max 5*szív és nem tovább.segítene ezen az SNS??

aki tud kérem segítsen.

eddig lefejtem és úgy megkapta a tejet. mindig etetés előtt fejtem tehát egy nap kb 6-7* "frissen csapolva".

eddig lejött mindkét mellből kb100ml de most a kettőből ha összejön a 100-as.

Köszönöm aki tud segíteni.

ja és a lényeg a 2hétben 2*nem tudom hogyan de elvette pedig minden u.o.-volt.

2011. nov. 25. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez klasszikus cumizavar a cumisüveg miatt.Abból kényelmesebben és gyorsabban eszik, mint ciciből.Azzal melóznia kell.

Javaslom, hogy fejj csak ameddig csak bírsz, de szerintem a szoptanít ezen nem fog segíteni.

Igyál tejszaporító teát, homeós golyókat, ami beválik és ne hagyd abba a fejést!

Minden evésidőben próbálkozz a cicivel él csak a legvégső esetben nyúlj a cumisüvegért.Talán még vissza tudod állítani, de ha mégsem és esetleg tápszeres baba lesz, az sema világ vége ám!

11 hós kiscsaj anyuja

2011. nov. 25. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy túl gyorsan folyik a ciciből a tej, nálam ez van, mivel nagyon megtelik és nagyon szívná, ömlik ki a szájából, nem bírja nyelni. Evés előtt egy pici fejés segít. Esetleg egy próbát megér.
2011. nov. 25. 23:41
 3/3 A kérdező kommentje:

sziasztok,köszi a tanácsokat.

időközben rájöttem nem ittam eleget és azért volt kevesebb lenyomtam vagy 5 liter vizet meg is lett a hatása már 130 at fejek és mindig hagy belőle a bébi.

azt is próbáltam hogy előfejem mert annyira folyik de nem vált be,volt bimbóvédő fecskendő pohár mindenféle szopis pozítúra,védőnő tanácsára még a hasamra fektetve is próbáltam már (elég komikus volt)

néha már azt gondolom nem érdekel, megkapja az anyatejet ez is valami szeretetben sincs hiány,szerintem fel fog nőni,csak bosszantó hogy a nagylányom rácuppant és úgy kellett leszedni rólam most meg a tesó el sem akarja venni. :(

már vicceltünk hogy nem kell neki a használt cici.

2011. nov. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!