Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, hogy a gyerekorvos...

Van olyan, hogy a gyerekorvos nem írja fel a tápszert?

Figyelt kérdés
4 hetes a kislányom, és fogy a tejem. Felhívtam a gyerekorvost aki azt mondta nem ír, szoptassak. A férjem elment a patikába és vett. Most viszont nagyon fel vagyok háborodva. Ezt megteheti? Mit tegyek? Nem fogom drágábban megvenni mert ő nem írja fel.
2019. dec. 12. 12:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan mondom, lassan már egyházat alapíthatnának a szopi-szektások. A tápszer ördögtől való, aki azt ad a gyerekének, az gonosz anya és kárhozatra van ítélve. Válts gyerekorvost.
2019. dec. 14. 20:57
 22/26 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is nevetséges pláne mikor az ember mindent megtesz de azert próbálják belemagyarázni hogy mégsem....
2019. dec. 15. 07:27
 23/26 anonim ***** válasza:
18%

Ne mondd már hogy mindent megteszel! Ez azokra sértő, akik tényleg mindent megpróbálnak és nem tántorítja el őket a nagytesó sem. Kerítenek időt és alkalmat, hogy igény szerint etessék a kicsit. Volt hogy a nagyobb fenekét töröltem miközben rajtam volt a kicsi. És nem jött össze, kellett tápszer. Ami nem, nem ördögtől való, de szar hogy a hozzád hasonló szájkaratésokhoz hasonlítanak.

Te nem teszel meg mindent, ne takarózz ezzel! Lenne tejed, de tűl nagy macerának tartod a nagyobb mellett.

Válalld fel!

2019. dec. 15. 09:02
 24/26 A kérdező kommentje:

Idiótákkal nem vitatkozom.

Gyártsad csak az önigazolásokat meg halucinálj be dolgokat úgy hogy nem is ismersz. Ha neked ettől könnyebb lesz a lelkivilágod.

Tudod mit mondok én is egyet: szerintem te nem tettél meg ló.aszt sem, csak könnyebb az áldozatot játszani, hogy legyen amiért sajnálnak, meg sajnáltathasd magad...

Bocs, de nekem ez sose ment.

2019. dec. 15. 09:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Biztos szimpatikusabb lennék ha itt siratnám magam meg bizonygatnám 2 oldalon keresztül hogy miket meg nem tettem, na de ki vagy te, hogy nekem bármit is bizonygatni kelljen???
2019. dec. 15. 09:35
 26/26 anonim ***** válasza:
56%
Önmagát minősíti, aki másokat minősítget.
2019. dec. 15. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!