Tudtok mondani légyszíves nyíregyházán olyan gyermekorvost aki igény szerinti szoptatáspárti?
Nekem három gyerekem van, most várom a negyediket, és a dokinénink a legeslegjobb, már költöztünk de még mindig hozzá járok. De nem szoptatáspárti.
Szerintem ez messze nem a legfontosabb tulajdonsága egy gyerekorvosnak.A szoptatás nem a "betegség kategóriába" tartozik, ha igény szerint szeretnél szoptatni és segítségre/támogatásra van szükséged, akkor a La Leche Ligát keresd fel, nem tudom Ny-egyházán van-e csoportjuk, ezt a honlapon kell megnézni.
A gyerekorvosnál az a fontos, hogy "higgyen az anyának", hogy alapos legyen, mindig kizárja a veszélyes dolgokat, és számomra az is fontos, hogy nem gyógyszerpárti, nem tömköd feleslegesen antibiotikummal, és ha úgy ítéli meg, akkor elküld szakorvoshoz, nem gondolja magáról, hogy ő az isten és mindent tud...
Emellett szereti a gyerekeket és nem mechanikusan vizsgál, mindig minden részletre odafigyel.
Ugyanez a doktornő egyszer kezembe nyomott egy tápszer receptet, mert a babám stagnált a hízásban pár héten át.
Igen ám, de 4 hónaposan már 7 kiló volt, és egy évesen meg "csak 8,6". 4 hónaposan olyan pufi volt (csak az anyatejtől), hogy a hurkái bugyogtak minden felé, aztán szépen hozzá nyúlt és izmosodott.
Csak nem hozta a papírformát...
Szóval ha ilyen helyzet van, akkor szoptatási tanácsadó, és az ösztöneidre is nagyon figyelni kell, mert én éreztem legbelül, hogy rendben van a babám, és az ember legtöbbször érzi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!