Ha külön szobában van/lesz a babátok, és éjjel felkel, hogy szopiznia kell, ti azt hogyan+hol fogjátok majd megoldani?
Szia!
Mi is vettünk egy kanapét,a pici szobájába,és mindig átmentem éjjel oda szoptatni,vagyis nem hoztam be a mi szobánkba,hogy a párom is tudjon pihenni,mert nagyon sokat dolgozik.Igaz hogy sokszor csak ültem,nem feküdtem a kanapén, de nem bántam meg,mert így is kényelmes volt,és ha éjjelente a picivel baj van,pl lázas,akkor ott tudok aludni vele egy szobában.
Szia!
Nálunk heverő van a kisfiam szobájában.Jó ideje már én is ott alszom mert éjjel sokszor kel fel és nekem is jobb ha nem kell mászkálnom.Mivel én fekve szoptatok kényelmesebb is mint a fotel.
Szia! Mi a nappaliban oldottuk meg, a kanapén fekve. A gyerekszobában ott aludt a másik gyerek, a hálónkban a férjemet nem akartuk zavarni, mert neki is pihennie kellett valamikor. A fekvés meg azért volt jó, mert nagyon fájt a hátam. Betakaróztuk, a pici megkapta a cicit, és így mindenkinek jó volt. Néha el is aludtunk. (Leesni nem tudtunk, mert mindig odaraktam egy széket a kanapé mellé.)
-Macska-
Szia!
Mi vettünk egy kinyitható kanapét a pici szobájába. Este a hálónkban fekszem le, ha kel a kicsi akkor átmegyek hozzá, és az ágyon (fekve) megszoptatom. Utána ő a kiságyba, én meg maradok a szobájában a kanapén. Így a párom csak egyszer ébred fel. Ez nálunk bevált.
7 hetes picifiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!