Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha külön szobában van/lesz a...

Ha külön szobában van/lesz a babátok, és éjjel felkel, hogy szopiznia kell, ti azt hogyan+hol fogjátok majd megoldani?

Figyelt kérdés
Mármint van/lesz egy külön ágy, vagy fotel a picinél, ahol ti megtudjátok majd szoptatni? Vagy átviszitek addig a ti hálótokba, amíg eszik, vagy hogy fogjátok/hogy oldjátok most meg?
2008. nov. 18. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön szobában lesz.Anyuéktól kaptunk egy hintaszéket (apué volt,de nem használta),ami ott van a szobájában,és abban fogom szoptatni.Üdv!
2008. nov. 18. 13:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Én egy heverőre gondoltam, mert én fekve akarom majd szoptatni (a cici méretemből is adódóan), és ha később majd nagyobb lesz a pici, ott is lesz neki a másik ágy. :-))
2008. nov. 18. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is vettünk egy kanapét,a pici szobájába,és mindig átmentem éjjel oda szoptatni,vagyis nem hoztam be a mi szobánkba,hogy a párom is tudjon pihenni,mert nagyon sokat dolgozik.Igaz hogy sokszor csak ültem,nem feküdtem a kanapén, de nem bántam meg,mert így is kényelmes volt,és ha éjjelente a picivel baj van,pl lázas,akkor ott tudok aludni vele egy szobában.

2008. nov. 18. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk heverő van a kisfiam szobájában.Jó ideje már én is ott alszom mert éjjel sokszor kel fel és nekem is jobb ha nem kell mászkálnom.Mivel én fekve szoptatok kényelmesebb is mint a fotel.

2008. nov. 18. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
szia.Melettem alszik a kicsi,mert van úgy hogy óránként felkel szopizni.Ha másik szobába volna,vagy kiságyban aludna akkor éjjel óránként járkálhatnák hozzája,azt meg sokáig nemlehet csinálni.Így meg ha melettem van sokkal egyszerübb és gyorsabb szopiztatni.Meg azért is tartom biztonságosnak hogy melletem van,mert nekem szopi után nem büfizet és volt úgy hogy arra ébredtem hogy fulákol.A kisfiam is 9 hónapos koráig velem aludt,utánna nem volt gond,mert 2 nap alatt elaludt már maga is.
2008. nov. 18. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő, de eddig még csak a fotelt használtam. Az első hetekben pedig még áthoztam a mi szobánkba etetni, de már két hónaposan (akkor azért már 80-90 %-ban átaludta az éjszakát) nála ettünk.
2008. nov. 18. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Mi a nappaliban oldottuk meg, a kanapén fekve. A gyerekszobában ott aludt a másik gyerek, a hálónkban a férjemet nem akartuk zavarni, mert neki is pihennie kellett valamikor. A fekvés meg azért volt jó, mert nagyon fájt a hátam. Betakaróztuk, a pici megkapta a cicit, és így mindenkinek jó volt. Néha el is aludtunk. (Leesni nem tudtunk, mert mindig odaraktam egy széket a kanapé mellé.)

-Macska-

2008. nov. 19. 08:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia,nekünk a gyerek szobában van egy heverő kimondottan e célra,na meg egy karosszék.
2008. nov. 19. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi vettünk egy kinyitható kanapét a pici szobájába. Este a hálónkban fekszem le, ha kel a kicsi akkor átmegyek hozzá, és az ágyon (fekve) megszoptatom. Utána ő a kiságyba, én meg maradok a szobájában a kanapén. Így a párom csak egyszer ébred fel. Ez nálunk bevált.

7 hetes picifiú anyukája

2008. nov. 19. 11:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2008. nov. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!