Rosszul rakom mellre? Miért fúrja bele magát teljesen a
cicimbe?
Miert gond ha mind a ket kezed foglalt?
2019. nov. 10. 15:13
Első válaszolónak üzenem hogy azért mert pl egy jó fél órás cicizésnél halálra unom magam énis és inkább nyomkodom a telefont közben és ez napi 10x kb..
Megfogja tanulni már nap alatt minnel nagyobb lesz annal könnyebb lesz és szépen fog cicizni. Nekem kb 4 hetesen nem kellett fognom a mellem.
2019. nov. 10. 15:22
3/10 A kérdező kommentje:
Elso ketto valaszolo..... Pontosan ezert ahogy a harmadik valaszolo iirja, hogy kozben en is jol erezzem magam es ne csak nezzek ki a fejembol. Esetleg tudjak olvasni egy kicsit vagy pl visszairni a rokonoknak, megnezni az emaileket abban a fel oraban. Nem tudom ezt miert olyan hihetetlen elkepzelni. Szoval azert had legyen a szoptatas nekem is kikapcsolodas.
Elso vagyok. Mibol gondolod h rosszindulatbol kerdeztem? Miert kell egybol tamadni? El tudom kepzelni amugy mert 19 honapja szoptatok 🤷♀️ meg van h most is hozzaer az orra de hallom h veszi a levegot ot nem zavarja. Nekem nem letszukseglet a telefon vagy az olvasas szoptatas kozben, azt tudom akkor is csinalni ha alszik, ezert nem zavart ha segitenem kell neki h benyomom a mellem. Ha nagyon unatkoztam halk tvt kapcsoltam. De amugy egyre nagyobb lesz mar nem lesz ilyen gond.
2019. nov. 10. 15:35
5/10 A kérdező kommentje:
Rolad nem gondoltam, en sem ugy irtam. Amikor alszik probalok otthon mindent elvegezni ha a ferjem dolgozik :) igy gondoltam szopi kozben ki tudnek kicsit kapcsolodni.
Szerintem teljesen normális igény ez.
Olvasni akár könyvet, csetelni, infókat gyűjteni. Nem értem, meŕt kell belekötni.
Ha tévézne az lenne a baj, ha korlátozná a szopi időt, az.
A mell alakjától is függ. Próbálj esetleg más pózt pl hónaljtartás, bár ott is fogni kell. Amúgy ha csak odaér az orra, nem baj, mert oldalra vannak rajta a nyílások.
2019. nov. 10. 17:32
Én párnára tettem a gyereket és azzal a kezemmel fogtam le a mellemet, amelyikből szopizott. A másik kezem így szabaddá vált.
2019. nov. 10. 17:35
Nekem is nyomni kellett a picike orra miatt. Kibírtam. Ráadásul nem is tudtam róla. A kórházi első szoptatáskor szóltak, hogy nyomjam be, mert nem kap a baba levegőt. Csak néztem.. :)
2019. nov. 10. 19:00
Én szerettem nézni a babát, ahogy eszik. Simogattam, figyeltem, visszanéz-e vagy elalvóban van. Igaz, nem is szoptattam fél órán át egyhizamban.
A szoptatás nemcsak a táplálkozásról szól, egymásra hangolódást, a kapcsolat épülését is jelenti a kisbaba és az anya között.
2019. nov. 10. 20:58
Ez azt jelenti, hogy jól szopizik a babád. Ugyanis az orra és az álla is a melledhez kell, hogy érjen. Használj szopi párnát, akkor nem kell a feje alatt tartanod a másik kezed! De amúgy én szeretek csak úgy gyönyörködni is a babámban szopi közben, nem baj, ha foglalt mindkét kezem. :)
2019. nov. 13. 13:09
Kapcsolódó kérdések: